Αρχική Ν. Κορινθίας Γ.Βαρβιτσιώτης για ΑμεΑ: “Ούτε τα βασικά δεν έχουμε στον Δήμο Βέλου-Βόχας”

Γ.Βαρβιτσιώτης για ΑμεΑ: “Ούτε τα βασικά δεν έχουμε στον Δήμο Βέλου-Βόχας”

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε δύο αγαπημένες μου οικογένειες που με έκαναν καλύτερο άνθρωπο. Με έμαθαν να σέβομαι τα πάντα γύρω μου, να σκέφτομαι καλά πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον συνάνθρωπό μου ή να του κάνει κακό δυσκολεύοντας την καθημερινότητά του. Ξέρουν πολύ καλά ποιες είναι αυτές.

Έχουν κουβαλήσει μεγάλο “σταυρό” στη ζωή τους έχοντας άνθρωπο με ειδικές ανάγκες, αλλά ποτέ δεν το έβαλαν κάτω. Μπορώ να πω ότι μετά τους γονείς μου, είναι τα πρότυπά μου. Όταν πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά και ανέφερα τα προβλήματα που έχει ο τόπος μας έβαλα ψηλά στη λίστα και την περίπτωση των ΑΜΕΑ.

Ξέρω ότι είναι λυπηρό να “χρησιμοποιούμε” τους ΑΜΕΑ για να κάνουμε τον προεκλογικό μας αγώνα, για την ακρίβεια θα το χαρακτήριζα “σιχαμερό”, αλλά κάποια πράγματα είναι αυτονόητα. Εμείς δεν έχουμε ούτε τα βασικά όμως σε κανένα σημείο του Δήμου Βελου-Βοχας.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που ο Νίκος Βουδούρης-Τσίτουρας αφιέρωσε λίγο χρόνο, στην παρουσίαση του προγράμματός μας (με πολύ σοβαρές προτάσεις), για τους ΑΜΕΑ και δίνω το λόγο μου ότι από όποια θέση και αν βρίσκομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να έχουν οι άνθρωποι αυτοί μια καλύτερη καθημερινότητα.

Από την εξυπηρέτηση στις δημόσιες υπηρεσίες μέχρι τη διασκέδασή τους αλλά και την επαγγελματική τους αποκατάσταση.