Αρχική Ν. Λακωνίας Την υποψηφιότητα της Σταυρούλας Κωνσταντινοπούλου στη Λακωνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα της Σταυρούλας Κωνσταντινοπούλου στη Λακωνία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα της Σταυρούλας Κωνσταντινοπούλου με την Νέα Πελοπόννησο στη Λακωνία ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Νέας Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Σταυρούλα Κωνσταντινοπούλου στο Συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί πρόκειται για ένα δραστήριο, νεαρό κορίτσι, που θα προσφέρει τα μέγιστα στη Λακωνία με την φρεσκάδα και την ενέργειά της».

Από την πλευρά της η Σταυρούλα Κωνσταντινοπούλου δήλωσε: «Έπειτα από κάλεσμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, να συμμετάσχω στο συνδυασμό ‘Νέα Πελοπόννησος’, ως περιφερειακή σύμβουλος, ανταποκρίθηκα με μεγάλη μου χαρά, έχοντας στόχο, την ενεργή δραστηριοποίησή μου στα κοινά, συμβάλλοντας στην ανάδειξη και ανάπτυξη του τόπου μου, όπου γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω μόνιμα και αγαπώ,  μέσα από καινοτόμες ιδέες και εξωστρεφή προσανατολισμό».

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό της υποψήφιας.

Η Κωνσταντινοπούλου Σταυρούλα, 25 ετών, κατάγεται από τους Μολάους Λακωνίας και είναι απόφοιτη του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του τμήματος Διοίκησης Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και Οργανώσεων. Είναι κάτοχος πτυχίου της Αγγλικής γλώσσας και του πιστοποιητικού  Grow Greek Tourism & Digital Marketing Online της Google.