Αρχική Περ. Πελοποννήσου Η Ντίνα Νικολάκου κέρδισε τις εντυπώσεις στο χθεσινό debate του SUPER –...

Η Ντίνα Νικολάκου κέρδισε τις εντυπώσεις στο χθεσινό debate του SUPER – “Eχω μάθει να δουλεύω και να μάχομαι”

Eνα debate για γερά νεύρα στήθηκε χθες στο SUPER και καθήλωσε όλη την Πελοπόννησο στην εκπομπή του Θύμιου Κάππου “Η Πελοπόννησος Σήμερα”.

Καλεσμένοι οι : Ντίνα Νικολάκου (θεματική Περιφερειάρχης Μεσσηνίας και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής), Νίκος Γόντικας (Επικεφαλής Λαικής Συσπείρωσης Πελοποννήσου) ,Γιώργος Πουλοκέφαλος (υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τους “Νέους Δρόμους”) και ο Μανώλης Σκαντζός (υπόψηφιος περιφερειακός σύμβουλος με την “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” ) . Συντονιστής της συζήτησης ο Θύμιος Κάππος με θέμα τα έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τα αίματα άναψαν πολλές φορές στο πάνελ των καλεσμένων όταν οι παρεβρισκόμενοι προσπάθησαν πολλές φορές να φέρουν σε αδιέξοδο την Ντίνα Νικολάκου που είχε έρθει όμως καλά διαβασμένη για έργα που έτσι κι αλλιώς τα γνώριζε. Τα επιχειρήματα δεν πέρασαν μιας και η Αντιπεριφερειάρχης είναι γνώστης όλων των θεμάτων της Περιφέρειας και όχι μόνο των έργων.

Για άλλη μια φορά απέδειξε ότι η “Σιδηρά κυρία” της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι δυνατή ανάμεσα σε άντρες, ορθώνει ανάστημα και φωνή όταν αδικείται και η ίδια αλλά περισσότερο ο Αρκάς Περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης.