Αρχική Eπικαιρότητα Παγκόσμια θλίψη: Φωτιά στην Παναγία των Παρισίων: Η καταστροφή από ψηλά (Εικόνα)

Παγκόσμια θλίψη: Φωτιά στην Παναγία των Παρισίων: Η καταστροφή από ψηλά (Εικόνα)

Μια φωτογραφία η οποία είναι τραβηγμένη με drone κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς διακρίνεται για πρώτη φορά η μεγάλη καταστροφή από την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων.

Η εικόνα είναι πραγματικά αποκαρδιοτική και δείχνει την μεγάλη καταστροφή από αέρος.  Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω η φωτιά καίει από την μία άκρη του ναού έως την άλλη με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν.

Η διάσωση του καθεδρικού ναού της Παναγίας των Παρισίων, που συνεχίζει να καταστρέφεται από την γιγαντιαία πυρκαγιά που μαίνεται από τις 20:00 το απόγευμα, ώρα Ελλάδας «δεν είναι δεδομένη» παρά την κινητοποίηση περίπου 400 πυροσβεστών, δήλωσε ο Γάλλος υφυπουργός Εσωτερικών Λοράν Νουνέζ.

«Οι πυροσβέστες προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά με 18 πυροσβεστικές μάνικες, από έξω αλλά και από μέσα, για να προσπαθήσουν να σώσουν αυτό το κτίριο, πράγμα που είναι προς το παρόν δεδομένο».

«Καθώς μιλάμε, η πυρκαγιά δεν έχει περιοριστεί», δήλωσε, σχεδόν τρεις ώρες μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς.

«Δεν είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σταματήσουμε την εξάπλωση στο βόρειο καμπαναριό. Αν αυτό καταρρεύσει, σας αφήσω να φανταστείτε την έκταση της ζημιάς», δήλωσε ο στρατηγός Ζαν Κλοντ Γκολε, διοικητής πυροσβεστικής του Παρισιού.