Αρχική Eπικαιρότητα Οι πρώτες εικόνες από το κατεστραμμένο εσωτερικό της Παναγίας των Παρισίων

Οι πρώτες εικόνες από το κατεστραμμένο εσωτερικό της Παναγίας των Παρισίων

Τις πρώτες πρωινές ώρες οι άνδρες της πυροσβεστικής μπήκαν στην Παναγία των Παρισίων. Οι εικόνες από το εσωτερικό του ναού είναι αποκαλυπτικές.

Η καταστροφική φωτιά που καίει από το απόγευμα της Δευτέρας τον ναό της Παναγία των Παρισίων στη Γαλλία μαίνεται μέχρι και σήμερα, Τρίτη, με τις αρχές να δηλώνουν πως έχει τεθεί έλεγχο.

Τις πρώτες πρωινές ώρες οι πυροσβέστες κατάφεραν να εισέλθουν στο εσωτερικό της Παναγίας των Παρισίων, από όπου διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες που αποτυπώνουν και το μέγεθος της καταστροφής.

Οι πυροσβέστες συνεχίζουν το έργο της κατάσβεσης, έργο που όπως λένε θα συνεχιστεί για αρκετές ημέρες ακόμη προκειμένου να διασφαλιστεί η πλήρης κατάσβεση της φωτιάς στην Παναγία των Παρισίων.

Χρειάστηκαν 9 ώρες και 400 πυροσβέστες προκειμένου να σταματήσει η φωτιά που προκάλεσε την κατάρρευση της οροφή του ναού και έκαψε όλη την ξυλεία στο εσωτερικό της Παναγίας των Παρισίων.

Προηγούμενο άρθροΝα μην ανακαλέσει η σύγκλητος την απόφαση της, ζητούν οι καθηγητές του ΠαΠελ
Επόμενο άρθροΝέα στοιχεία για τον θάνατο της φοιτήτριας από την Ηλεία: Σε ποιον έδωσε τσάντα με πράγματα μερικές ώρες πριν φύγει από τη ζωή…