Αρχική Ν. Κορινθίας Nα απαντήσει άμεσα η Νέα Δημοκρατία για την υποψηφιότητα Πιτσάκη

Nα απαντήσει άμεσα η Νέα Δημοκρατία για την υποψηφιότητα Πιτσάκη

Σαν κεραυνός έπεσε η υποψηφιότητα Πιτσάκη στο ψηφοδέλτιο του Πέτρου Τατούλη στον νομό Κορινθίας.

Οι σχέσεις του Παναγιώτη Πιτσάκη με τον Περιφερειάρχη από τότε που ανέλαβε την Προεδρία του Επιμελητηρίου δείχνουν άριστες και με αυτό το σκεπτικό δεν ξαφνιάζει η υποψηφιότητά του.

Ομως υπάρχουν και άλλες σχέσεις που έχει αναπτύξει ο Παναγιώτης Πιτσάκης που αφορούν την Νέα Δημοκρατία και τον Λευτέρη Αυγενάκη προσωπικά. Πρόκειται για δύο φίλους (τουλάχιστον αυτές τις πληροφορίες είχαμε) και με αυτή του την κίνηση ουσιαστικά “αδειάζει” τον εκλεκτό της Νέας Δημοκρατίας, του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αντώνη Σαμαρά και του Λευτέρη Αυγενάκη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μην ξεχνάμε τους “αντάρτες” της παράταξης (Γιώργο Πετρίτση και Λάκη Παπαφωτίου) όταν επέλεξαν να συνεχίσουν την πορεία τους με τον Πέτρο Τατούλη που τους διέγραψε το κόμμα εν μία νυκτί. Και αυτοί είχαν κάθε λόγο να συνεχίσουν με τον Πέτρο Τατούλη μιας και ήταν συνοδοιπόροι του πολλά χρόνια. Ο Παναγιώτης Πιτσάκης τι λόγο είχε;

Περιμένουμε λοιπόν άμεση και υπεύθυνη απάντηση της Νέας Δημοκρατίας για την υποψηφιότητα Πιτσάκη στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου…….