Αρχική Ν. Μεσσηνίας Καλαμάτα: Σε γυναίκα ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν στα Λέικα

Καλαμάτα: Σε γυναίκα ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν στα Λέικα

Μία δηλωμένη εξαφάνιση γυναίκας υπάρχει στη περιοχή, από τον Οκτώβριο του 2017

Η έρευνα από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία και οι εξετάσεις στα ρούχα που βρέθηκαν αναμένεται να δώσουν κάποιες απαντήσεις στο τι έχει συμβεί και σε ποιον ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο που κατασκευάζεται στο νταμάρι στην περιοχή των Λέικων.

Μπροστά στο μακάβριο θέαμα βρέθηκε διερχόμενος περιπατητής, Σε απόκρημνο σημείο της ίδιας περιοχής εντοπίσθηκαν διασκορπισμένα υπολείμματα οστών και τμήμα από ρούχα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και περισυνελέγησαν. Τμήμα από το κρανίο που εντοπίσθηκε παραπέμπει καθαρά σε ανθρώπινα οστά, ενώ τα τμήματα των ρούχων που βρέθηκαν παραπέμπουν σε γυναίκα.

Βέβαια, απαντήσεις σε όλα αυτά θα δώσουν τα αρμόδια εργαστήρια και ο ιατροδικαστής. Πάντως, στη Μεσσηνία δεν υπάρχει κάποια δηλωμένη εξαφάνιση γυναίκας, πλην της 57χρονης Χριστίνας Εξαρχουλέα τον Οκτώβριο του 2017 από τη Μάνη.

Επίσης, δεν μπορούν να εξαχθούν από τις Αρχές ασφαλή συμπεράσματα και για τον τόπο, καθώς στο σημείο έχουν συμβεί αρκετές κατακρημνίσεις, ενώ τα οστά βρέθηκαν διασκορπισμένα.

Πηγή: tharrosnews.gr

Προηγούμενο άρθροΣτο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Σταματόπουλου για τον Δήμο Σικυωνίων η Ασπασία Γκουβάτσου
Επόμενο άρθροΠαναγία των Παρισίων: Ξεπέρασαν τα 750 εκ. ευρώ οι δωρεές – Τα μεγάλα ερωτηματικά της «επόμενης ημέρας»