Αρχική Ν. Ηλείας Ηλεία: Εφιάλτης για ζευγάρι σε τροχόσπιτο – Το σημείο που σταμάτησαν έκρυβε...

Ηλεία: Εφιάλτης για ζευγάρι σε τροχόσπιτο – Το σημείο που σταμάτησαν έκρυβε κινδύνους!

Το ζευγάρι μετά από μια περιήγηση αποφάσισε να σταματήσει στο Παλαιοχώρι Γαστούνης στην Ηλεία. Σκόπευαν να περάσουν τη νύχτα μέσα στο τροχόσπιτο…

Θύμα ληστών έπεσε ένα ζευγάρι αλλοδαπών τουριστών που είχε την ατυχή ιδέα να σταθμεύσει το τροχόσπιτό του, στο Παλαιοχώρι Γαστούνης στην Ηλεία.

Μια ομάδα ληστών εισέβαλε σε αυτό σπάζοντας τα παράθυρα και τους πήραν ότι πολύτιμο είχαν. Στη συνέχεια φρόντισαν να προκαλέσουν φθορές τέτοιες που δεν επέτρεπαν στον οδηγό του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου να μπορέσει να βάλει μπρος το όχημά του για να το μετακινήσει.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ, στο Παλαιοχώρι Γαστούνης, «ενεργώντας από κοινού, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φορώντας κουκούλες, έσπασαν τους υαλοπίνακες από σταθμευμένο τροχόσπιτο και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από ζευγάρι αλλοδαπών, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, συνολικής αξίας περίπου 4.000 ευρώ, ενώ χρησιμοποιώντας το μαχαίρι προξένησαν φθορά στα ελαστικά του οχήματος και τον διακόπτη εκκίνησης αυτού».

Πηγή: ilialive.gr

Προηγούμενο άρθροΠάτρα: Την Τετάρτη το στερνό αντίο στη μικρή Μαλένα-Συγκλονίζει ο πατέρας της
Επόμενο άρθροΧαλάζι έπεσε και στο Λυγουριό Αργολίδας (Βίντεο)