Αρχική Ν. Αρκαδίας Περιφερειακές εκλογές 2019 | Δυναμικό ξεκίνημα για την υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου!...

Περιφερειακές εκλογές 2019 | Δυναμικό ξεκίνημα για την υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου! (εικόνες)

Την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό του Γιάννη Μπουντρούκα, στις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου, ανακοίνωσε ο συνάδελφος δημοσιογράφος, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος, με μία εκδήλωση στο Τουριστικό, που σηματοδότησε την έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας. Ένα ξεκίνημα δυναμικό, στο οποίο ανταποκρίθηκε πολύς κόσμος ο οποίος θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Τριαντάφυλλου, στις 26 Μαΐου.

Ο ίδιος τόνισε, μέσα από τη σελίδα του … «Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όλους αυτούς που με τίμησαν με την παρουσία τους στη χθεσινή εκδήλωση για την έναρξη της προεκλογικής μου εκστρατείας εν όψει των Περιφερειακών Εκλογών. Τόσο η μεγάλη προέλευση του κόσμου όσο και τα θρέμμα λόγια που ακουσα από τους φίλους μου με κάνουν να νιώθω αισιόδοξος για το τελικό αποτέλεσμα.

Η θετική ανταπόκριση εκατοντάδων φίλων στο χθεσινο προεκλογικό μου ξεκίνημα αποδεικνύει περίτρανα ότι όταν επενδύεις σε προσωπικές σχέσεις και ειλικρινείς φιλίες τότε ποτέ δεν χάνεις. Το ευχαριστώ νιώθω ότι είναι λίγο για όλους εσάς που με τιμάτε με τη φιλία σας!»