Αρχική Ν. Κορινθίας Ι.Κασίμη: Η δυνατή γυναικεία παρουσία στο ψηφοδέλτιο του Π. Νίκα στην Κορινθία

Ι.Κασίμη: Η δυνατή γυναικεία παρουσία στο ψηφοδέλτιο του Π. Νίκα στην Κορινθία

Πρόκειται για μία γυναικεία παρουσία και υποψηφιότητα που θα την ήθελαν όλοι οι συνδυασμοί ασχέτως κομματικής ταυτότητας. Η Ιωάννα Κασίμη είναι μέλος της ΝΟ.Δ.Ε Κορινθίας και αεικίνητο στέλεχος της δεξιάς παράταξης.

Με μία μεγάλη πορεία στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης αφού υπήρξε δημοτική σύμβουλος Περιστερίου δίπλα στον άχαστο Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη αποφάσισε να κατέβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές στο πλευρό του Παναγιώτη Νίκα για την θέση της περιφερειακής συμβούλου αυτή την φορά.

Η Ιωάννα έχοντας ολοκληρώσει έναν οικογενειακό κύκλο και έχοντας αποκαταστήσει τα τρία της παιδιά, θέλησε να πέσει στην μάχη των δύσκολων αυτών εκλογών. Και ενώ η πολιτική είναι γένους θηλυκού, οι γυναίκες σε αυτόν τον χώρο είναι πολύ λίγες. Αυτό ακριβώς έρχεται η Ιωάννα Κασίμη να ανατρέψει σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Ο αγώνας της είναι αδιαμφισβήτητα ίσως ο μεγαλύτερος που γίνεται αυτή την στιγμή ανάμεσα στους υποψηφίους από την παράταξη Νίκα. Βρίσκεται μόνιμα στο πλευρό του σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις, οργανώνει, στηρίζει, μάχεται καθημερινά παρά την δουλειά της στην EUROBANK, που την απασχολεί για πολλές ώρες.

Ενημερώνεται για τα προβλήματα της Κορινθίας, αγωνιά, αφουγκράζεται την αγωνία των πολιτών και ψάχνει για λύσεις. Παραμένει ανθρώπινη, με άπειρο σεβασμό για τον άνθρωπο, είναι ευγενική και χαμογελάει με περισσή αισιοδοξία.

Καλή επιτυχία Ιωάννα ….. Τέτοιες γυναίκες πρέπει να ασχολούνται με τα κοινά !!!

Σ.Μπαλή