Αρχική Ν. Κορινθίας Ο αγαπημένος γιατρός της Νεμέας, Τέλης Καλλής έκλεισε τα 66 και ευχαριστεί...

Ο αγαπημένος γιατρός της Νεμέας, Τέλης Καλλής έκλεισε τα 66 και ευχαριστεί τους φίλους του για τις ευχές τους !!

Θα μπορούσε κάποιος να τον χαρακτηρίσει αιώνιο έφηβο. Το χιούμορ του, η αμεσότητά του με τον κόσμο, οι τρόποι, η ευγένεια αλλά και η επαγγελματική του πορεία τον έχουν κατατάξει στους πιο αγαπημένους ανθρώπους στην Νεμέα και όχι μόνο. Δείτε τι έγραψε στο facebook για τα κλεισμένα πια 66 του χρόνια !!!

Almost 66 !!!!!
Αν παραλλήλιζα τη ζωή μου με κάτι, σίγουρα θα ήταν ένας πολύ μακρύς δρόμος. Όχι από αυτούς τους σύγχρονους φαρδύς αυτοκινητόδρομους με τέλεια άσφαλτο και ασφαλείς στροφές. Ο δικός μου ο δρόμος είναι σαν τους στενούς παράδρομους που οι μεγαλύτεροι από εμάς διασχίζαμε παλαιότερα. Αυτούς με τις υψομετρικές διαφορές και τις επικίνδυνες στροφές… αυτούς με τις μεγάλες ευθείες και τα τυφλά «χασίματα», αυτούς που έκαναν τους ΟΔΗΓΟΥΣ να ξεχωρίζουν από τους οδηγούς… αυτούς που σου επέτρεπαν να ακούς τους «γρήγορους» από χιλιόμετρα μακριά. 
Ο δικός μου ο δρόμος έχει όμορφες άκρες και ελκυστικούς προορισμούς… έχει όμως και υπέροχους ενδιάμεσους σταθμούς , αυτούς που σε κάνουν να χαρείς το ταξίδι και να ξεχάσεις τους κινδύνους και τις προκλήσεις … Και είναι δρόμος όμορφος, τόσο που σε κάνει να ξεχάσεις τον προορισμό. Τόσο όμορφος, που ακόμα και το ηλιοβασίλεμα το μπερδεύεις με την ανατολή. 
Δεν ξέρω αν οδηγώ ή απλά ακολουθώ το δρόμο που γίνεται πεπρωμένο, αφού με οδηγούσε εκεί που έπρεπε, αφού με οδηγεί εκεί που ονειρεύομαι…. μαζί με όλους εσάς που με τιμάτε με τη φιλία σας και με συντροφεύετε στη διαδρομή.
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις πολύ όμορφες ευχές και σας περιμένω όλους, στα προσκλητήρια των χρόνων που έρχονται… γιατί αν κάτι έμαθα σε αυτή τη διαδρομή είναι ότι πάντα … τα καλύτερα έρχονται !!!!!!