Αρχική Ν. Αργολίδος Με επιτυχία η περιοδεία Μπουντρούκα στην Αργολίδα-Επίσκεψη σε Επιμελητήριο και “Εσπερίδες”

Με επιτυχία η περιοδεία Μπουντρούκα στην Αργολίδα-Επίσκεψη σε Επιμελητήριο και “Εσπερίδες”

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης συναντήθηκε στις ( 11/4/19 ) στο Επιμελητήριο Αργολίδας, με τον πρόεδρο κ. Φώτη Δαμούλο και πολλά μέλη της Διοίκησης.

Αναδείχθηκαν οι μεγάλες προτεραιότητες της Αργολίδας, για το δρόμο προς την Ανάπτυξη στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως: η χωροθέτηση των παραγωγικών μονάδων, η βελτίωση των όρων επιχειρηματικότητας, η δημιουργία θέσεων εργασίας, το φυσικό αέριο για τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, η τουριστική ανάπτυξη και η ολοκλήρωση του συνεχώς αναβαλλόμενου έργου του Αναβάλλου.

Στη συνέχεια ο κ. Μπουντρούκας έκανε επίσκεψη στη Συνεταιριστική μονάδα Εσπερίδες, όπου ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας κ. Σπύρο Αντωνόπουλο και το στέλεχος κ. Γιάννη Δημάκη, για την πορεία της τυποποίησης, τις γραμμές παραγωγής, τη συμμετοχή της μονάδας στην οικονομία της Αργολίδας.

Ο κ. Μουντρούκας τόνισε, ότι η επιχειρηματικότητα σε συνδυασμό με το μέγεθος των συνεταιριστικών οικονομικών μονάδων, είναι μία βάση για κατάκτηση αγορών και αύξηση κατά πολύ, των εξαγωγών της χώρας μας με όλα τα συνεπακόλουθα. ( Δημιουργία θέσεων εργασίας, καλύτερες τιμές στην πρωτογενή παραγωγή κ.ά.)

Το απόγευμα ο κ. Μπουντρούκας συναντήθηκε με φίλους της Πελοποννησιακής Συμμαχίας, έγινε συζήτηση για την πορεία μέχρι τις Εκλογές και την ανάδειξη των προγραμματικών θέσεων της παράταξης.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας