Αρχική Eπικαιρότητα Τι λέει ο Κουρουμπλής μετά την κατακραυγή από τον ΣΥΡΙΖΑ για την...

Τι λέει ο Κουρουμπλής μετά την κατακραυγή από τον ΣΥΡΙΖΑ για την συνάντηση με τον Αμβρόσιο

Την δική του απάντηση δίνει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής όσον αφορά την κατακραυγή που ξέσπασε για την συνάντηση του με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο κατά την επίσκεψή του σε ίδρυμα το Αίγιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης επικοινώνησε με τον κ. Κουρουμπλή και του εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του κόμματος για αυτήν του την επιλογή.

Ο κ. Κουρουμπλής σε δήλωση του ανέφερε πως: «Στο πλαίσιο της περιοδείας που κάνω σε πόλεις όλης της Ελλάδας, επισκεπτόμενος κάθε φορά και ιδρύματα πρόνοιας, πήγα στο Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ηλικιωμένων στο Αίγιο- στη δημιουργία του οποίου είχα συντελέσει ως Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας του Υπουργείου Υγείας.

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι ορισμένοι προσπάθησαν να συσχετίσουν την εθιμοτυπική επίσκεψή μου αυτή με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο.

Επειδή δεν συνηθίζω να κρύβομαι πίσω από τις λέξεις, θέλω να είμαι ξεκάθαρος:

Στη δημόσια πορεία μου μέχρι σήμερα έχω αγωνιστεί ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό και μίσος. Όμως στη Δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί. Γι’ αυτό δέχτηκα να συναντήσω τον Μητροπολίτη, παρότι έχω διαφωνήσει μαζί του για τις μισαλλόδοξες απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει» αναφέρει στην ανακοίνωση του.