Αρχική Ν. Κορινθίας Σε θετικό κλίμα η περιοδεία Μπουντρούκα-Παπανδρέου στην Κόρινθο (Εικόνες)

Σε θετικό κλίμα η περιοδεία Μπουντρούκα-Παπανδρέου στην Κόρινθο (Εικόνες)

Στο Νομό Κορινθίας περιόδευσε τη Τετάρτη 10 Απριλίου ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιάννης Μπουντρούκας συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Ευρωβουλευτή, Νίκο Παπανδρέου.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας τους το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί συναντήθηκαν με τη Διοίκηση και τον Πρόεδρο των Εργαζομένων και ύστερα από αρκετή συζήτηση ενημερώθηκαν, τόσο για τα ζητήματα που υπάρχουν, όσο και για τη στάση της Περιφέρειας απέναντι σε αυτά.

Επόμενο σταθμό αποτέλεσε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Κορίνθου όπου οι δύο Υποψήφιοι μίλησαν με το Γενικό Διευθυντή. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα προβλήματα της Αγροτικής Παραγωγής, το θέμα της ελλιπούς στήριξης της Περιφέρειας στην αγροτική παραγωγή και των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ.

Συνεχίζοντας τη περιοδεία τους επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο της Κορίνθου και αφού  βρέθηκαν με τον Πρόεδρο, κ. Πιτσάκη, συζήτησαν αναπτυξιακά θέματα.

Τέλος, η συνάντηση των δύο Υποψηφίων ολοκληρώθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα με την περιηγήση τους στην κεντρική αγορά της Κορίνθου και τη συνομιλία τους  με  τους πολίτες.

Γ.Ν Κορίνθου
ΚΕΑ Κορίνθου
Επιμελητήριο Κορινθίας 

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Ιωάννης Μπουντρούκας