Αρχική Περ. Πελοποννήσου Ο Πέτρος Τατούλης στην μάχη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Το “Μολών...

Ο Πέτρος Τατούλης στην μάχη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου – Το “Μολών λαβέ” του Περιφερειάρχη

Επίσημη πρώτη για τον Πέτρο Τατούλη και την Νέα Πελοπόννησο ήταν η χθεσινοβραδυνή διακαναλική συνέντευξή του. Ετσι επέλεξε ο ίδιος να ξεκινήσει η προεκλογική του εκστρατεία για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ηρεμος, απλός, στοχευμένος και δυναμικός ήταν τα χαρακτηριστικά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων χωρίς δισταγμό. Μίλησε για τα μεγάλα έργα που έχουν γίνει στην Πελοπόννησο, για αυτά που είναι σε εξέλιξη ενώ έριξε και βολές στον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα για τα έργα στον Δήμο Καλαμάτας που δεν έγιναν επί Δημαρχίας του. Τόνισε δε πως η εικόνα ενός υποψηφίου που ανεβαίνει σε τραπεζάκι για να μιλήσει προσβάλει τον κάθε Πελοποννήσιο πολίτη.

Αίσθηση προκάλεσε η φράση που χρησιμοποίησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης προς οποιονδήποτε πολιτικό αποδέκτη χρησιμοποιεί αρχαία ρητά για να αφήσει αιχμές για τον ίδιο. Ο Πέτρος Τατούλης απάντησε “λακωνικά” σε όλους αυτούς με την ιστορική απάντηση που έδωσε ο Λεωνίδας στον Ξέρξη “Μολών λαβέ”.