Αρχική Ν. Κορινθίας Κ.Σαρχάνης: Δεν είμαστε αντιμέτωποι με πρόσωπα αλλά με τα προβλήματα στον Δήμο...

Κ.Σαρχάνης: Δεν είμαστε αντιμέτωποι με πρόσωπα αλλά με τα προβλήματα στον Δήμο Σικυωνίων

Στη σύγχρονη κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας οι προτάσεις βιτρίνας και η επικοινωνιακή πολιτική γίνονται εύκολα αντιληπτές από όλους. Οι συνεργασίες που έχουν ως μοναδικό στόχο την κατάληψη της εξουσίας θα αποδοκιμαστούν από τους δημότες στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Πολλοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα.

Τα δίκτυα γνωριμιών που στηρίζονται στις δημόσιες σχέσεις συνεχώς καταρρέουν. Οι δημότες βλέπουν καχύποπτα κάθε είδους συνεργασίες που έχουν ως μοναδικό σκοπό την κατάληψη μίας θέσης στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στη ζωή μας όλα κατακτούνται με κόπο, επιμονή και προπαντός προσπάθεια. Οι πολίτες δεν θέλουν να ρυθμίζουν τη καθημερινότητά τους κάθε λογής δίκτυα προσωπικών συμφερόντων και εξυπηρετήσεων.

Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΙΚΥΩΝΙΑ που είμαι επικεφαλής, θέλει να εμπνεύσει ένα όραμα νέων προοπτικών στο Δήμο Σικυωνίων και να εδραιώσει μια νέα σχέση μεταξύ Δημοτών και Δημοτικής Αρχής. Αυτή η σχέση θα στηρίζεται στον αλληλοσεβασμό, την αξιοπιστία, το ανθρώπινο πρόσωπο και την ικανότητα παραγωγής έργου.

Στόχος μας είναι η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας των Δημοτών και όχι απλά η κατάληψη της εξουσίας στον Δήμο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Κώστας Σαρχάνης – Υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Σικυωνίων