Αρχική Ν. Κορινθίας Αθ.Χρισταρά : Ο χαρισματικός Πέτρος Τατούλης και η κομματική προίκα

Αθ.Χρισταρά : Ο χαρισματικός Πέτρος Τατούλης και η κομματική προίκα


Είμαι κοντά σε ένα άνθρωπο, τολμηρά χαρισματικό.
Ακούω πολλά για έναν πολιτικό, που έχει την γενναιότητα, να πάει πολλές φορές κόντρα στο ρεύμα του ποταμού.
Ένας γιατρός που τόλμησε να εκλεγεί σε ένα συντηρητικό νομό, απεχθανόμενος τον συντηρητισμό, ένας πολιτικός που πήγε πολλές φορές απέναντι απο τις επιλογές του κόμματος του και κέρδισε αγώνες που φαίνονταν χαμένοι…
Ακόμα και αυτοί που σήμερα άκριτα, υπερθεματίζουν τον εξ οφιτσίου κομματικό διορισμό ξέρουν πολύ καλά ότι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου είναι ένας εντελώς χαρισματικός άνθρωπος.
Τελεία και παύλα.
Είναι αλήθεια ότι αρκετοί, συν αριθμούνται πίσω απο το κόμμα, κλείνουν τα μάτια και στηρίζουν επιλογές που έγιναν πάνω σε ένα χαρτί, που γράφει γαλάζιες ή ροζ περιφέρειες.
Οι πολλοί, οι σκεπτόμενοι, οι ελεύθεροι και ωραίοι, οι μυριάδες Πελοποννήσιοι και μαζί οι Κορίνθιοι , που δεν τους τραβά κανένα κόμμα απο το μανίκι..
Οι ελεύθεροι και ωραίοι Πελοποννήσιοι, οι οποίοι δεν γουστάρουν να παραδώσουν την Πελοπόννησο τους, τον Μοριά τους και την γειτονιά τους, προίκα ανέλιξης σε κανένα κομματικό επιτελείο,
Δεν είναι απλά ζωντανοί, αλλά διεκδικούν το δικαίωμα να έχουν περιφερειάρχη τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Δεν θα παραδώσουμε τον Μοριά, την μήτρα του έθνους μας σε κανένα κομματικό επιτελείο, ακριβώς γιατί αγαπάμε το κόμμα μας και το προστατεύουμε από ένα ιστορικό του λάθος.
Είναι ιστορικό λάθος, η Πελοπόννησος να απολέσει ένα χαρισματικό πολιτικό, αναμορφωτή και μεταρρυθμιστή, για ένα καπρίτσιο…!
Ευτυχώς ότι δείχνει να μην καταλαβαίνουν τα κόμματα, το καταλαβαίνει ο λαός
Οι απλοί άνθρωποι έχουν αλάνθαστο ένστικτο και στηρίζουν τον Πέτρο Τατούλη.
Οι Μοραϊτες, θα ανατρέψουμε το εθνικό έθιμο και δεν θα εξοντώσουμε ένα από τα πιο φωτεινά μας μυαλά, για να κάνουμε το κέφι στους γραφειοκράτες.
Δεν θα παραδώσουμε την Πελοπόννησο κομματικό λάφυρο.
Μένουμε όρθιοι, δίπλα στον Πέτρο Τατούλη, να υπερασπιστούμε ιδέες, έργα και το σχέδιο του για την ολιστική ανάπτυξη της περιφέρειάς μας.
Μένουμε δίπλα στον καλύτερο, γιατί το οφείλουμε στα χρόνια που έρχονται.
Από τους κομματικά αρεστούς, μέτριους και δοκιμασμένους, επιμένουμε στον χαρισματικό και ανανεωτή, περιφερειάρχη.
Και μαζί μας η πλειοψηφία των συμπατριωτών μας…!
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ