Αρχική Ν. Κορινθίας Στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Καραβά για τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης η Γεωργία Δημοπούλου-Μενούνου

Στο ψηφοδέλτιο του Σπύρου Καραβά για τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης η Γεωργία Δημοπούλου-Μενούνου

Η Γεωργία (Τζίνα) Δημοπούλου Μενούνου γεννήθηκε το 1986, στο Πιτσά Κορινθίας. Είναι έγγαμη με τον Απόστολο Μενούνο του Νικολάου από τα Μερτικέικα Κορινθίας και μητέρα της Ασημίνας 5 ετών. 

Από νεαρή ηλικία εργάζεται και παράλληλα σπουδάζει και επιμορφώνεται πάνω στην επαγγελματική της σταδιοδρομία. Αποφοίτησε από το Τεχνολογικό Ίδρυμα Πληροφορικής στον τομέα Δικτύων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και στη συνέχεια ακολούθησε τη μεγάλη της αγάπη, την αισθητική. Είναι Πτυχιούχος Ειδικών Εφαρμογών Αισθητικής και ασκεί το επάγγελμα της με γνώμονα την υγεία και πώς την υπερασπιζόμαστε καλύτερα.

Από το 2008 εργάζεται δυναμικά στον ιδιωτικό τομέα σε θέσεις ευθύνης πάνω στο αντικείμενο της, σε μεγάλες εταιρείες στην Αθήνα και το Ξυλόκαστρο.

Διαθέτει πολυετή δράση σε πολιτιστικούς , αθλητικούς και εθελοντικούς συλλόγους και στηρίζει τον τόπο όπου ζει και εργάζεται μέσα από ποικίλες δράσεις, οι οποίες παράγουν κοινωνικό έργο. Αγαπά την παράδοση και ως νέα γυναίκα δηλώνει παρούσα να δουλέψει προκειμένου η περιοχή μας να κρατηθεί ζωντανή σε κάθε επίπεδο.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, προκειμένου να προάγει όλα τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα του δημότη.

Για τη συμμετοχή της στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου η Γεωργία (Τζίνα) Δημοπούλου Μενούνου δηλώνει τα εξής:
«Η συμμετοχή μου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό “Ορίζοντες Δημιουργίας” και επικεφαλής τον Σπύρο Καραβά γεννήθηκε μέσα από την επιθυμία μου να αγωνιστώ μαζί τους συνδημότες μου για την πρόοδο του τόπου όπου ζούμε και ανατρέφουμε τα παιδιά μας.

Έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε για το καλό του τόπου μας. Η συμμετοχή και η συνεργασία, αλλά και η συλλογική προσπάθεια θα δώσουν τις λύσεις στα προβλήματα.

Η αδράνεια και η αδιαφορία οδηγούν στην στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση.

Έχω σκοπό κατά την ενασχόλησή μου με τα κοινά να αφουγκράζομαι πρωτίστως τις ανάγκες των συμπολιτών μου, είτε ως αιτήματα, είτε ως παράπονα και όχι, όπως συνηθίζεται στον δημόσιο βίο, να μιλάω απλά και μόνο για εντυπωσιασμό, χωρίς ουσία, κοιτάζοντας με θράσος περισσό τον συμπολίτη μου και λέγοντάς του ψέματα ή ανακρίβειες.

Θα παλέψω με έντιμο αγώνα, έτσι ώστε την επόμενη μέρα των εκλογών όταν συναντήσω, τον μέχρι τότε πολιτικό μου αντίπαλο, να μπορώ να τον συναναστραφώ ως συμπολίτη μου, να τον καλημερίσω και να τον κοιτάξω στα μάτια.

Ζητώ την στήριξη σας για να μπορέσω να βάλω και εγώ τη δική μου σφραγίδα στο όραμα του συνδυασμού “Ορίζοντες Δημιουργίας”, για έναν Δήμο καλύτερο, κοντά στους δημότες.»