Αρχική Ν. Αργολίδος Επαφές Τ. Τόκα για νέες λειτουργικές υποδομές στα σχολικά κτίρια του Δήμου...

Επαφές Τ. Τόκα για νέες λειτουργικές υποδομές στα σχολικά κτίρια του Δήμου Ερμιονίδας

Στο πλαίσιο των επαφών με αρμόδιους φορείς της Κυβέρνησης για καίρια ζητήματα της περιοχής μας, ο υποψήφιος δήμαρχος Ερμιονίδας Τάσος Τόκας συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τη ΝΕΔΥΠΕΡ Ισίδωρο Διαμαντάρα επισκέφτηκαν σήμερα τα γραφεία της ΚΤΥΠ ΑΕ όπου συνάντησαν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Γιάννη Χαρωνίτη.

Συζήτησαν για την δυνατότητα της ΚΤΥΠ ΑΕ να κατασκευάσει νέες λειτουργικές υποδομές στα σχολικά κτίρια του Δήμου Ερμιονίδας μετά από εισήγηση των αρμόδιων υπηρεσιών καθώς και για την κατασκευή νέου Δημοτικού Σχολείου στο Πόρτο Χέλι Ερμιονίδας που αποτελεί πάγιο αίτημα της Κοινότητας και των κατοίκων της. Η θέση ανέγερσής του προς το παρόν είναι υπό εξέταση καθώς ο Δήμος πρέπει να την εξασφαλίσει. Στο καίριο αυτό ζήτημα, λοιπόν, η νέα δημοτική αρχή θα έχει την άμεση βοήθεια της ΚΤΥΠ Α.Ε.

Επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της ΚΤΥΠ ΑΕ και της Κυβέρνησης κατ΄ επέκταση, να κατασκευάσει νέα σχολικά κτίρια στο Δήμο Ερμιονίδας.

Επίσης, όσον αφορά το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, ο κύριος Χαρωνίτης δήλωσε ότι μετά από πρόταση του Δήμου Ερμιονίδας η ΚΤΥΠ ΑΕ σε συνεργασία με τεχνικό κλιμάκιο του Υπουργείου Υγείας θα κάνει εκτίμηση του κτιρίου και θα αποφασιστεί η δυνατότητα ανέγερσης πρόσθετων κτιρίων καθώς και η συντήρηση του υπάρχοντος. Τελειώνοντας, έγινε σαφές από τον κύριο Χαρωνίτη ότι πρόθεση και σκοπός της Κυβέρνησης είναι η πραγματοποίηση των σχετικών έργων στην περιοχή της Ερμιονίδας.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr