Αρχική Ν. Μεσσηνίας Μεσσήνη: Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο μπαλκόνι του!

Μεσσήνη: Καλλιεργούσε χασισόδεντρα στο μπαλκόνι του!

Σίγουρος για την επιχειρηματική του ιδέα ήταν ένας κάτοικος της Μεσσήνης, ο οποίος αποφάσισε να καλλιεργήσει χασισόδεντρα μέσα σε γλάστρες στο… μπαλκόνι του σπιτιού του!

Ο… μερακλής καλλιεργητής, ωστόσο δεν σκέφτηκε πως κάποιος μπορεί να τον καταγγείλει στην Αστυνομία, όπως και έγινε. Όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας χτύπησαν την πόρτα του για να κάνουν έρευνα ακολουθώντας τις πληροφορίες που τους δόθηκαν, για τον 53χρονο ήταν πια αργά.

Τα πέντε δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε και το ύψος τους δεν ξεπερνούσε τα 15 εκατοστά, ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο ίδιος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Τα 6,95 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε στην κατοχή του ένας 52χρονος Έλληνας, όταν υποβλήθηκε μαζί με έναν 48χρονο φίλο του σε σωματική έρευνα στην Πτολεμαΐδα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Εορδαίας και της Ο.Π.Κ.Ε., ήταν αρκετά για να βρεθούν και οι δυο με χειροπέδες.

Αλλά και στα δυο σπίτια του 48χρονου στην Πτολεμαΐδα και σε περιοχή της Πέλλας, κατασχέθηκαν άλλα 30,35 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Σε βάρος των δυο φίλων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.