Αρχική Ν. Ηλείας Σοκ στον Πύργο: Στο Νοσοκομείο από επίθεση σκύλου κοριτσάκι 2,5 ετών!

Σοκ στον Πύργο: Στο Νοσοκομείο από επίθεση σκύλου κοριτσάκι 2,5 ετών!

Μια τραυματική εμπειρία που λίγο έλειψε να επηρεάσει την όρασή του, βίωσε το μεσημέρι της Κυριακής ένα κοριτσάκι 2,5 ετών, που δέχθηκε επίθεση από σκύλο, σε παραθαλάσσια ταβέρνα στην περιοχή του Δήμου Ζαχάρως. Η τετραμελής οικογένεια, κατέληξε το Νοσοκομείο του Πύργου, για την παροχή πρώτων βοηθειών στο παιδί, ενώ λίγο αργότερα κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου, στο Α.Τ Ζαχάρως.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, σε παραλιακή ταβέρνα, όπου μετέβη η οικογένεια από τον Πύργο, για να γευματίσει. Κάτι που δεν έγινε ποτέ, αφού ο ένας από τους δυο σκύλους ζευγαριού τουριστών που βρίσκονταν στην ταβέρνα, επιτέθηκε αιφνιδιαστικά και αναίτια στο 2,5 ετών κοριτσάκι, που μόλις είχε μπει στο κατάστημα συνοδευόμενο από τη  μητέρα του, η οποία το κρατούσε από το χέρι.

Ο σκύλος έριξε το παιδί στο έδαφος κάνοντας του μια βαθιά πληγή κάτω από μάτι. Η μητέρα αντέδρασε ακαριαία και τράβηξε το παιδί, προλαβαίνοντας τα …χειρότερα , αφού κανένα από τα δυο σκυλιά δεν φορούσε φίμωτρο και μολονότι είχαν λουριά, αυτά δεν ήταν δεμένα πουθενά.

Πηγή: patrisnews.com

Προηγούμενο άρθροΠαράταση μέχρι τις 10 Μαΐου για τακτοποίηση αυθαιρέτων με έκπτωση 10%
Επόμενο άρθροΒουτιά θανάτου για μητέρα τριών παιδιών