Αρχική Ν. Αχαΐας Οι επισκέψεις και οι συναντήσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Αιγιαλεία (Εικόνες)

Οι επισκέψεις και οι συναντήσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Αιγιαλεία (Εικόνες)

Ο Βουλευτής, τ. Υπουργός και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Αιγιαλεία, βρέθηκε σήμερα (μετά τα Καλάβρυτα) και το Αίγιο.

Ο κ. Κουρουμπλής, συνοδεία της υποψήφιας Ευρωβουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ κας. Ιωάννας Κοντούλη, επισκέφθηκε το Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Αιγίου, όπου συνομίλησε με τον πρόεδρο ο. Θεόδωρο Στεφανιδη και το προσωπικό του κέντρου, αλλά και το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ Αιγιαλείας όπου κουβέντιασε για τα θέματα του εργαστηρίου με τον πρόεδρο κ. Δημήτριο Μαρίνη.

Κατόπιν συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο και συζήτησαν θέματα που αφορούν την κοινότητα και την ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας.

Ο κ. Κουρουμπλής, μαζί πάντα με την κα. Κοντούλη, επισκέφθηκαν και τα σώματα ασφαλείας της περιοχής: την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγιαλείας όπου τους υποδέχθηκε ο διοικητής κ. Κώστας Γιαννόπουλος, αλλά και το Υπολιμεναρχείο Αιγίου όπου συναντήθηκαν με τον υποπλοίαρχο λιμενάρχη και Διοικητή του Γ’ Λιμενικού Σώματος Αιγίου, Μιχαήλ Κωστάκη.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής επισκέφθηκε και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας όπου συνομίλησε με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Φιλιππατο και τον πρόεδρο του ΙΝΟΑ κ. Χαράλαμπο Παναγιωτακόπουλο.

Κατόπιν ο κ. Κουρουμπλής μετέβη στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Αίγιο όπου ενημερώθηκε από τη Δώρα Τριανταφυλλοπούλου για τα θέματα του ιδρύματος.

Ακολούθησε συνάντηση στο καφενείο «Με..νού» στην Ακράτα και συζήτηση για τα θέματα της επικαιρότητας.

Η περιοδεία του κ. Κουρουμπλή σε Καλάβρυτα και Αιγιαλεία ολοκληρώθηκε με ομιλία στο πολιτιστικό κέντρο Δήμου Αιγιαλείας «Αλέκος Μέγαρης», στην Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου.

Στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Αιγίου
Στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑΜΕΑ Αιγιαλείας
Με τον δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο
Με τον δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο
Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αιγιαλείας “:
Στο Υπολιμεναρχείο Αιγίου
Στο σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στο Αίγιο
Η ομιλία στο πολιτιστικό κέντρο Δήμου Αιγιαλείας, στην Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου
Η ομιλία στο πολιτιστικό κέντρο Δήμου Αιγιαλείας, στην Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αιγίου
Προηγούμενο άρθροΜπινιάρης και Ροβήλος με την Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο
Επόμενο άρθροΚαιρός: Φθινοπωρινό το σκηνικό – Βροχές, καταιγίδες και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας