Αρχική Ν. Κορινθίας Κ.Δουβής: “Στόχος μου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των συμπολιτών μου” (Βίντεο)

Κ.Δουβής: “Στόχος μου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών των συμπολιτών μου” (Βίντεο)

Στο δελτίο ειδήσεων του Super Tv με τον Θεοδόση Πιπέρη, εμφανίστηκε ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Πορεία Ευθύνης” του Αλέξανδρου Πνευματικού για τον Δήμο Κορινθίων, Κωνσταντίνος Δουβής.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να ασχοληθεί με τα κοινά και συγκεκριμένα με τον α’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, τονίζοντας ότι η εποχής της κριτικής εκ του ασφαλούς από τον καναπέ έχει περάσει ανεπιστρεπτί και πως ήρθε η ώρα να κάνουμε όλοι, σαν ενεργοί πολίτες, κάτι καλύτερο για τον τόπο μας.

Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου με τις άδειες καρέκλες, δήλωσε πως είναι κάτι που δεν τιμά κανέναν, καθώς η απουσία από τις συνεδριάσεις δείχνει έλλειψη σεβασμού απέναντι στους δημότες, οι οποίοι τους ψήφισαν.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους λόγους που τον οδήγησαν να συμπορευτεί με τον Αλέξανδρο Πνευματικό, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει αλλάξει την εικόνα της πόλης και είναι πάντα ανοιχτός σε νέες προτάσεις και σε νέους ανθρώπους.

Όσον αφορά τις κακεντρεχείς δηλώσεις μερικών αναφορικά με τα έργα της Δημοτικής Αρχής Αλέξανδρου Πνευματικού όπου τα χαρακτηρίζουν προεκλογικά τεχνάσματα με ψηφοθηρικό χαρακτήρα, ο κύριος Δουβής τόνισε ότι είναι τουλάχιστον φαιδρό να χαρακτηρίζονται προεκλογικά τα έργα, συμπληρώνοντας ότι δεν υπάρχει προεκλογικό και μετεκλογικό έργο, καθώς όλα τα έργα απαιτούν έναν ορίζοντα υλοποίησης.

Ως γνήσιος κάτοικος του Συνοικισμού, δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και στο Μικρασιατικό Μουσείο, υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί επιτακτική ανάγκη η δημιουργία του, καθώς στόχος είναι να μην χαθεί ούτε ένα κειμήλιο.

Τέλος έστειλε ένα μήνυμα καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν με συνείδηση και να έχουν το αίσθημα της ευθύνης την στιγμή που θα επιλέγουν τον εκπρόσωπό τους, καθώς η ώρα της κάλπης είναι μία ώρα σημαντική, η οποία θα ακολουθεί τους πολίτες για τα επόμενα 4 χρόνια…