Αρχική Ν. Αρκαδίας Αυτοψία Γιαννακούρα σε εκτελούμενα έργα στην Αρκαδία – Βατός ο δρόμος στα...

Αυτοψία Γιαννακούρα σε εκτελούμενα έργα στην Αρκαδία – Βατός ο δρόμος στα Λαγκάδια (Βίντεο)

Περιοδεία σε έργα που υλοποιεί ή θα υλοποιηθούν άμεσα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου -ΠΕ Αρκαδίας, μαζί με τον εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας Γιάννη Σταματάκο Ioannis Stamatakos και μηχανικούς της Περιφέρειας.

Πρώτος σταθμός η Βλαχέρνα, όπου η Περιφέρεια θα ξεκινήσει άμεσα ένα έργο που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων.

Με τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Παπαχρόνη Panagiotis Papachronis και τον Πρόεδρο του χωριού Δημήτρη Κολλίντζα και με τους μηχανικούς του Δήμου είδαμε κάποια προβλήματα που πρέπει να λυθούν και τις προσεχείς μέρες θα ξεκινήσει ο ηλεκτροφωτισμός του οικισμού της Βλαχέρνας, καθώς και η κατασκευή πεζοδρομίων για την ασφάλεια των κατοίκων αλλά και των διερχόμενων οδηγών.

Πρόκειται για έργο που ανήκει στην αρμοδιότητα του δήμου, αλλά η Περιφέρεια-ΠΕ Αρκαδίας, όπως πολλές φορές έχω επισημάνει δεν βάζει ταμπέλες και όπου μπορούμε βοηθάμε για το καλό των πολιτών.

Στην συνέχεια είδαμε το γεφύρι των Λαγκαδίων που έχει γίνει ένα “στολίδι” για την περιοχή, τα έργα ηλεκτροφωτισμού στον κόμβο της Νυμφασίας, που ολοκληρώθηκαν και τα έργα ηλεκτροφωτισμού στον κόμβο του Βαλτεσινίκου, τα οποία εκτελούνται.

Καταλήξαμε στα Λαγκάδια στα δύο σημεία που γίνονται παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία. Οι εργασίες εκτελούνται με γοργούς ρυθμούς και από αύριο, Τρίτη 9 Απριλίου, ο δρόμος θα είναι βατός.

Επίσημα στην κυκλοφορία θα δοθεί τις επόμενες μέρες, αφού απομένουν κάποιες ακόμα εργασίες. Η επικινδυνότητα του δρόμου έχει ξεπεραστεί και τα μικρά οχήματα θα μπορούν να περνούν κανονικά από το δρόμο.

Είμαστε πάντα δίπλα στους κατοίκους της Αρκαδίας που αγαπάμε, που υπηρετούμε με την δική σας εμπιστοσύνη και που χαιρόμαστε όταν βλέπουμε να υλοποιούνται έργα που δεν είχαν γίνει για δεκαετίες και όταν οι πόροι ήταν πιο πολλοί.

Πηγή: pna.gr

Προηγούμενο άρθροΒρήκε αδελφό και ‘νέα’ μητέρα στην Αμαλιάδα – Η συγκινητική ιστορία της Μπιάνκα
Επόμενο άρθροΗ Μαρία Σπυράκη ζητάει την ψήφο των Αρκάδων αλλά ….. φροντίζει να “φτιάχνει” και το ψηφοδέλτιο των εθνικών εκλογών – Δείτε το πλήρες βιογραφικό της !!