Αρχική Eπικαιρότητα Aστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Κατερίνα Καράμπελα

Aστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Κατερίνα Καράμπελα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 8-14/4

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤIΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα.

ΚΡΙΟΣ. Δυναμική παρουσία σε συζητήσεις και βιαστικές μετακινήσεις θα έχουν οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, αν θέλουν να πετύχουν τους στόχους τους, δεν θα λείψουν όμως και εντάσεις με το περιβάλλον. Την ίδια στιγμή το δεύτερο δεκαήμερο πιο πολύ αισθάνεται παρά ενεργεί, συναισθηματικά είναι μπλοκαρισμένοι ανάμεσα στην φαντασία και στην πραγματικότητα, προσοχή στο ροζ συννεφάκι. Μεγάλη καλλιτεχνική έκφραση και ρομαντισμός, είναι και το αντίδοτο για την σύνοδο Αφροδίτης- Ποσειδώνα. Το τρίτο δεκαήμερο δηλαδή από 10-20/4 πρέπει να βρίσκεται σε συνεχή ετοιμότητα. Προβάλετε τον εαυτό σας προς τα έξω, όμως έχετε και μεγάλες ευθύνες και πιέσεις στην καριέρα, άνθρωποι με κύρος ή μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία ίσως σας επιφορτίσουν με καθήκοντα που θα χρειαστούν αυτοπειθαρχία. Όμως «επιβιώνετε» επικοινωνιακά έστω και με μυστικές συμφωνίες, αποφύγετε τις λεκτικές υπερβολές γύρω στις 12/4 γιατί υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθούν πράγματα που δεν θέλετε, μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε στους άλλους όπως και μην επιτρέψετε να σας επιβληθούν. Στο τέλος της εβδομάδας ξαναβρίσκετε την αισιοδοξία σας, η συμμετοχή σας σε ιδεολογικά ή επιμορφωτικά σχήματα ευνοούνται.

ΤΑΥΡΟΣ. Το πρώτο δεκαήμερο αν και έχει τον Άρη και τον Ουρανό που δεν τους αφήνουν να καθησυχάσουν, γιατί αγωνίζονται να αποκτήσουν οικονομική σταθερότητα μέσα από τις επαναστατικές κινήσεις που κάνουν, δεν έχουν ιδιαίτερες όψεις που να αμβλύνουν την ένταση. Στις 10/4 η σύνοδος Αφροδίτη-Ποσειδώνα θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο οι οποίοι θα έχουν ερωτικό ή καλλιτεχνικό κάλεσμα από κάποιο άτομο που είναι ομοϊδεάτης ή θα βρεθούν με παρέες που θα τους εγείρουν την φαντασία αλλά θα έχουν και συναισθηματικό ενδιαφέρον. Είναι μία όψη που σας ευνοεί αρκεί να «πατάτε τα πόδια στην γη». Το τρίτο δεκαήμερο έχει διάφορες μεταπτώσεις, στην αρχή της εβδομάδας απομονώνεστε λίγο γιατί πρέπει να βάλετε σε τάξη τις μεγαλεπήβολες ιδέες σας. Την επομένη ο λόγος σας έχει απήχηση σε ομάδες ανθρώπων, αλλά δεν ξέρω αν θα τα καταφέρετε λίγο αργότερα, σε κάποιες υποθέσεις με κρυφές πτυχές να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα, σε οικονομικά που έχουν σχέση και με άλλους γιατί μάλλον υπερβάλετε. Στηρίζουν τις απόψεις σας και έχετε εύνοια από συλλογικούς χώρους. Έντονες εσωτερικές διακύμανσης σας κάνουν στις 13/4 να αποδιοργανώνεστε, ενώ την επομένη, βρίσκετε αδιέξοδο μέσα από την μεταφυσική ή βοηθώντας άλλους να καταλάβουν πιο εσωτερικά θέματα. Πιθανή οικονομική εύνοια σε κληρονομικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ. Με το Άρη στο ζώδιο σας γίνεστε πιο δυναμικοί και βρίσκετε την ενέργεια που χρειάζεστε για να προχωρήσετε σχέδια και στόχους. Προσοχή όμως να μην γίνετε εριστικοί. Το δεύτερο δεκαήμερο συζητά και κινείτε σε «θολά νερά» σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και ερωτικά θέματα, μάλλον ζείτε ένα συναισθηματικό ειδύλλιο στον χώρο που κινήστε και επαγγελματικά. Πολύ πιθανό να είναι και οικονομικό το θέμα, όμως ότι και από τα δύο κι αν συμβαίνει θα σας πρότεινα να μην είστε τόσο ρομαντικοί. Το τρίτο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδος θα πρέπει να διεκπεραιώσει κάποιες υποθέσεις που μπορεί να έχουν σχέση με το δημόσιο ή χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Τα μεγαλεπήβολα σχέδια και λόγια δεν θα φέρουν αποτέλεσμα, κρατήστε πιο μετριοπαθή στάση απέναντι στους άλλους. Εσείς που έχετε γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκαήμερου μπορεί να έχετε κρυφή αποδοχή και στήριξη από μεγαλύτερα άτομα στην ηλικία ή θετική οικονομική εξέλιξη στην καριέρα. Στηρίζετε ή έχετε δώσει την προσοχή σας σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα κτλ. σκεφτείτε όμως ότι μπορεί να έχετε αφαίμαξη οικονομική. Οι συνεργάτες ή ο σύντροφος σας είναι αρωγοί στις ιδέες σας στο τέλος της εβδομάδας και αυτό σας κάνει πιο αισιόδοξους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ. Θετικές είναι οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, αρχίστε αν δεν έχετε ήδη, να βγαίνετε έξω από το «καβούκι» σας. Καινούργιες ιδέες και άνθρωποι θα σας κάνουν να έχετε πιο ανοιχτούς ορίζοντες. Φιλοσοφείτε την ζωή και ενδιαφέρεστε για καινούργια πράγματα, ένα ταξίδι δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Το τρίτο δεκαήμερο στις 10/4 πρέπει να λάβει υπ’ όψιν του την γνώμη των συνεργατών του ή του συντρόφου, που σας πιέζουν για θέματα καριέρας. Στην συνέχεια πραγματικά εκπλήσσονται με την αποφασιστικότητα που εκφράζεστε, οι άνθρωποι που έχετε άμεση επαφή μαζί τους. Θέλει λίγη προσοχή γιατί η καθημερινότητα ή θέματα δουλειάς ακόμα και υγείας σας αναγκάζουν να κόψετε τους έντονούς ρυθμούς. Η καριέρα είναι σημαντική για εσάς για αυτό πρέπει να προσέχετε τους συνεταίρους σας, πολύ πιθανό να προσπαθούν να σας αλλάξουν προς την δική τους κατεύθυνση, πολλά μπορεί να αλλάξουν ή να διαλυθούν εν ριπή οφθαλμού. Έχετε στήριξη στο χώρο της εργασίας στο τέλος της εβδομάδας και αυτό σας κάνει αισιόδοξους.

ΛΕΩΝ. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο δεν επηρεάζονται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό, όμως οι στόχοι αλλάζουν και η δυναμικότητα που κινούνται σε συλλογικούς χώρους ή παρέες είναι έντονη. Το δεύτερο δεκαήμερο πολύ πιθανό να ευνοηθεί από χρηματοοικονομικούς οργανισμούς ή να έχει οικονομική βοήθεια από τρίτους. Η μυστικότητα και ο ρομαντισμός είναι ένα στοιχείο που θα χαρακτηρίζει αυτή την εβδομάδα. Εσείς που γεννηθήκατε το τρίτο δεκαήμερο θέλετε να βρείτε διεξόδους αλλά η καθημερινότητα σας πιέζει. Στις 12/4 υπερβάλετε με όσα λέτε και μετά απογοητεύεστε με τους άλλους, μην αρχίσετε σήμερα δημιουργικά σχέδια και μην κάνετε εξομολογήσεις. Οικονομικές απολαβές που είχαν καθυστερήσει ίσως πάρετε από την εργασία σας. Θέματα με το εξωτερικό δεν προχωρούν όπως τα θέλατε, όμως στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε εύνοια σε κάθε δημιουργικό σχέδιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ. Η σύνοδος Αφροδίτη-Ποσειδώνα επηρεάζει περισσότερο το δεύτερο δεκαήμερο με την θετική ερμηνεία της όψης στον οίκο των σχέσεων με τους συνεργάτες, συνεταίρους ή σύντροφο, μπορούμε να πούμε ότι θα υπάρξει κατανόηση από τους συνεργάτες που θα προσπαθήσουν να συμπλεύσουν μαζί σας. Στην σχέση θα υπάρχει ρομαντισμός και καλλιτεχνική διάθεση. Δεν πρέπει να ξεχάσετε το ρεαλιστικό κομμάτι της υπόθεσης. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο στις 10/4 ίσως αισθανθούν απογοήτευση, όμως είναι καλό να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα και να ξέρετε ότι αυτό θα σας προστατέψει αργότερα, θα γίνετε πιο μεθοδικοί. Μιλάτε σαν να εξομολογείτε όλα όσα σας πείραξαν συναισθηματικά και όλο αυτό να φανεί σαν αποκάλυψη. Βάζετε σε μια σειρά τις οικονομικές σας απαιτήσεις από τους συνεργάτες ή στην περίπτωση συμβίωσης τις συναισθηματικές σας απαιτήσεις. Στο τέλος της εβδομάδας παίρνετε από την οικογένεια την αρμονία που χρειάζεστε για να αισθανθείτε αισιόδοξα.

ΖΥΓΟΣ. Απολαμβάνετε μια ήσυχη καθημερινότητα εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, ο χώρος εργασίας είναι φιλικός και ανάλαφρός. Δεν αποκλείετε και ένας ρομαντικός έρωτας. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει σκαμπανεβάσματα και στην διάθεση αλλά και στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Έχετε σκληρή αντιμετώπιση από την οικογένεια ίσως δεν συμφωνούν με τον τρόπο που λειτουργείτε στο χώρο του σπιτιού. Μην γυρνάτε σε καταστάσεις του παρελθόντος και μην πείτε πράγματα που μπορεί να μετανιώσετε μετά, παρόλα αυτά θα έχετε την στήριξη από το οικείο περιβάλλον στην καθημερινότητα. Στις 13/4 η αντιπαλότητα είναι επικεντρωμένη στο γεγονός ότι ασχολείστε πιο πολύ με τους άλλους από ότι με την οικογένεια, μήπως θέλουν να σας φέρουν στα μέτρα τους, χρειάζεται κατανόηση και από τις δύο πλευρές. Μην φτάνετε στα άκρα υπερασπιστείτε όμως την προσωπικότητά σας. Το τέλος της εβδομάδας σας βρίσκει αισιόδοξους με τους ανθρώπους γύρω σας να σας αποδέχονται, βρίσκετε στήριξη από φίλους και συγγενείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ. Δεν είναι εύκολο στον καθένα να περνά αυτή την ρομαντική και συναισθηματική άνοιξη που περνάτε εσείς αυτή την περίοδο, ειδικά αυτή την εβδομάδα εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα χαρείτε δημιουργώντας πνευματικά ή καλλιτεχνικά. Τα παιδιά σας μπορεί να σας δώσουν την ηρεμία που χρειάζεστε. Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να προσέχετε τις μετακινήσεις σας. Επίσης μην αφήνετε το συγγενικό περιβάλλον ή τον περίγυρο να σας καταπιέζει. Στις 12/4 μπορεί να έχετε αντιπαραθέσεις για οικονομικά θέματα (μάλλον θα τα πάρα λέτε), ή κάποιο σχέδιο που έχετε δεν είναι εφικτό στο χώρο εργασίας και ίσως απαιτεί περισσότερα από ότι υπολογίσατε. Όμως την ίδια μέρα μπορείτε να βρείτε μια φόρμουλα και να σταθεροποιήσετε τις καταστάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Στις 13/4 η καθημερινότητα γίνετε δύσκολη, ίσως δεν σας αφήνουν να πάρετε πρωτοβουλίες που θα θέλατε ή έχετε μεγάλες δυσκολίες στις καθημερινές μετακινήσεις. Οικονομική απολαβή στο τέλος της εβδομάδας θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ. Το πρώτο δεκαήμερο χωρίς όψεις που να το επηρεάζουν άμεσα, έχει αλλαγές στην καθημερινότητα και εντάσεις με συνεργάτες ή σύντροφο. Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να ζήσει ήρεμα με τους οικείους του ή να έχει μια καλή έκβαση σε ότι αφορά ακίνητα. Το τρίτο δεκαήμερο βρίσκετε σε μία κατάσταση που δεν προλαβαίνει τις εναλλαγές καταστάσεων όπως λέμε από ζέστη-κρύο. Στις 10/4 ενώ η δημιουργία είναι αυτή που σας αποσπά την προσοχή, οικονομικοί λόγοι σας κρατούν πίσω. Την επόμενη μιλάτε με πρόσωπα που θεωρείτε οικογένειά σας για θέματα που σας απασχολούν (κυρίως οικονομικά) με τόση λεπτομέρεια που τους αφήνετε «άφωνους» με τα επιχειρήματά σας. Στις 12/4 οι δικοί σας άνθρωποι δεν συμμερίζονται τα αισιόδοξα σχέδια σας, όμως βάζετε σε μία τάξη τα οικονομικά που αφορούν το σπίτι. Στο τέλος της εβδομάδας έχετε μεγάλη εύνοια σε δημιουργικά σχέδια και περνάτε ευχάριστα την Κυριακή σας με ότι σας δίνει χαρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο αρχίζουν και ηρεμούν παρότι η καθημερινότητα γίνετε ένας αγώνας δρόμου λόγω του Άρη, προσοχή στην ένταση στο χώρο εργασίας. Το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να βρει πνευματική επικοινωνία και να αισθανθεί ευχάριστα σε χώρους επιμόρφωσης, οι σχέσεις με τον περίγυρο είναι αρμονικές και το φλερτ σας αναζωογονεί. Αυτοί όμως που γεννηθήκατε στο τρίτο δεκαήμερο πρέπει να μην γίνεστε αυταρχικοί στους δικού σας ανθρώπους. Στις 11/4 ο λόγος σας έχει κραδασμό, αναλύετε με πολύ διεισδυτικό τρόπο το θέμα που θέλετε να αναπτύξετε. Ενώ στις 12/4 λειτουργείτε αντιφατικά και δύσκολα μπορούν να σας καταλάβουν, γιατί και εσείς βρίσκεστε σε σύγχυση, αργότερα βάζετε σαν σκοπό να στοιχειοθετήσετε τα λεγόμενά σας έτσι ώστε λιτά να κατακτήσετε τους συνομιλητές σας και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Στις 13/4 προσπαθείτε να επιβληθείτε στην οικογένεια σας και την επομένη γίνεστε δοτικοί και τους δίνετε τις λύσεις που χρειάζονται για να φύγουν από τυχόν αδιέξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ. Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο δεν έχετε όψεις που να σας επηρεάζουν άμεσα. Προσοχή όμως σε ξαφνικές ανατροπές σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει εύνοια σε οικονομικά θέματα με την επιφύλαξη το ότι φαίνεται δεν είναι χρυσός. Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει γενικά να δει πιο ξεκάθαρα ποιοι είναι από τον περίγυρο που τον επιβουλεύονται, υπόγειες εντάσεις δεν σας αφήνουν να ηρεμίσετε. Μπορεί και εσείς να κάνετε ενδοσκόπηση και να ανακαλύπτετε ότι έχετε φοβίες. Θα χρειαστεί να μιλήσετε ίσως έντονα ή με υπερβολές σε ομάδες, παρέες, συλλόγους κτλ. ή οι άλλοι να χάνουν τον έλεγχο και θα βρίσκονται συνέχεια εκτός θέματος. Άτομα που μέχρι τώρα τους θεωρούσατε τροχοπέδη θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε την θέση σας τουλάχιστον οικονομικά. Στις 13/4 πρέπει να προσέξετε τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά, γιατί στην καλύτερη περίπτωση σας δημιουργούν φοβίες και στην χειρότερη σας προσπαθούν να σας αλλοιώσουν. Στο τέλος της εβδομάδας παίρνετε τα εύσημα για τις ιδέες σας και για την συνεισφορά σας στους χώρους που κινήστε.

ΙΧΘΥΕΣ. Έχετε την δυνατότητα να «μαγέψετε» τους άλλους γύρω σας γιατί από την φύση σας έχετε το ρομαντικό στοιχείο επάνω σας, αυτή την εβδομάδα ακόμα περισσότερο γιατί η αρμονία και η ομορφιά σας αναδεικνύονται ακόμα πιο πολύ με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας. Το τρίτο δεκαήμερο έχει ρίξει όλο το βάρος σε οικονομικά θέματα, όχι ότι προσπαθεί να μαζέψει χρήματα αλλά ίσως και να ξοδέψει. Στις 10/4, 13/4 περιορίζεστε από ομάδες ανθρώπων ή παρέες ή μπορεί να ξοδέψετε παραπάνω από όσο μπορείτε, εδώ θέλει προσοχή γιατί οι απαιτήσεις των ομάδων, συλλόγων κτλ μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Στις 12/4 παρασύρεστε σε λόγια και υποσχέσεις που ίσως να μην μπορέσετε να πραγματοποιήσετε και αυτό αφορά τους στόχους σας και την καριέρα ή κάποια εμπορική συμφωνία. Την ίδια μέρα έχετε και κοινωνική άνοδο γίνεστε αποδεκτοί και σταθερά ανεβαίνετε σε πιο ψηλά κλιμάκια. Στο τέλος της εβδομάδας παίρνετε και μια οικονομική ανάσα από τις επαγγελματικές σας επιλογές και αυτό σας κάνει πιο αισιόδοξους, γιατί από αυτό φαίνεται ότι σας αποδέχονται.