Αρχική Eπικαιρότητα Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Το τηλεφώνημα, η ζήλεια και η παιδοκτονία

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Το τηλεφώνημα, η ζήλεια και η παιδοκτονία

ΕΛΛΑΔΑ

Τα αίτια πίσω από την ανείπωτη τραγωδία στο Χαλάνδρι όπου ένας 27χρονος πατέρας αφού σκότωσε το τετράχρονο παιδί του με καραμπίνα αυτοκτόνησε αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα ήταν η μητέρα του παιδιού. Περίπου στις 09.00 χθες το πρωί η πρώην σύζυγος του 27χρονου και μητέρα του παιδιού, 21 ετών, Ρομά, πήγε στο σπίτι με την αδελφή της επειδή δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο. Η 21χρονη ήρθε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα του νεκρού παιδιού της και σε κατάσταση σοκ άρχισε να φωνάζει.

Αμέσως οι γείτονες έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Με ψυχολογικά προβλήματα ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας

Στη σχέση της 21χρονης και του 27χρονου αυτόχειρα που δολοφόνησε τον 4χρονο γιο τους αναζητούν οι Αρχές τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το συγγενικό περιβάλλον του ζευγαριού, ο 27χρονος με την μητέρα του παιδιού του, τσακώνονταν συχνά και το τελευταίο διάστημα είχαν έντονες λογομαχίες ενώ ο δράστης του στυγερού εγκλήματος φέρεται να αντιμετώπιζε και ψυχολογικά προβλήματα.

Ο νεαρός παιδοκτόνος, όπως έγινε γνωστό, αντιμετώπιζε από μικρός σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, καθώς είχε χάσει νωρίς τον πατέρα του από καρκίνο. Από τον θάνατό του και μετά άρχισε να εμφανίζει βίαιη συμπεριφορά και πολλές φορές ξεσπούσε με ξύλο εναντίον της ίδιας της μητέρας του και της αδελφής του.

Μετά τον θάνατο του πατέρα του ο 27χρονος άρχισε να αναπτύσσει παραβατική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να συλληφθεί το 2015 για ληστεία σε ιδιοκτήτες σπιτιού στον Γέρακα. Ωστόσο, είχε αθωωθεί στο δικαστήριο. Οι συγγενείς του, μάλιστα, είχαν κινήσει όλες τις διαδικασίες για να μπει με εισαγγελική παραγγελία σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα, ώστε να λάβει την απαραίτητη θεραπεία, όμως δεν πρόλαβαν το κακό.

Ο καβγάς του δράστη με την 21χρονη πριν την τραγωδία στο Χαλάνδρι

Ενα από τα στοιχεία που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. για την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι, είναι ο καβγάς που είχαν την περασμένη ημέρα, το Σάββατο ο 27χρονος αυτόχειρας και παιδοκτόνος με την 21χρονη εν διαστάσει σύντροφό του και μητέρα του άτυχου 4χρονου.

Οι δύο τους είχαν μία πολύ έντονη συζήτηση στο τηλέφωνο, η οποία εξελίχθηκε σε καβγά. Οι αστυνομικοί εστιάζουν σε αυτή τη συζήτηση προκειμένου να καταλάβουν αν υπήρξε κάποια αφορμή που όπλισε το χέρι του 27χρονου.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ και η κλεμμένη καραμπίνα

Οι αστυνομικοί στην έρευνα που έκαναν μέσα στο διαμέρισμα δεν βρήκαν κάποιο σημείωμα και, για τον λόγο αυτό, πήραν από το σπίτι τα κινητά τηλέφωνα και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, προκειμένου να δουν αν ο 27χρονος πατέρας είχε νωρίτερα προειδοποιήσει πως θα σκότωνε το παιδί του κι αμέσως μετά θα αυτοκτονούσε.

Ένα ακόμα στοιχείο που ερευνά η αστυνομία είναι πως βρέθηκε στην κατοχή του 27χρονου το φονικό όπλο, μιας και η συγκεκριμένη καραμπίνα φαίνεται πως ήταν κλεμμένη από σπίτι στην Παλλήνη το 2018 και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της.