Αρχική Eπικαιρότητα Στα δικαστήρια 82χρονη και άλλες δύο γιαγιάδες επειδή πούλαγαν χόρτα!

Στα δικαστήρια 82χρονη και άλλες δύο γιαγιάδες επειδή πούλαγαν χόρτα!

Η 82χρονη γυναίκα πιάστηκε πέρσι να πουλάει… 6 κιλά χόρτα. Εκτός από το πρόστιμο των 200 ευρώ την τρέχουν και στα δικαστήρια τώρα. Αποκάλυψη και για άλλες δύο ηλικιωμένες με την ίδια κατηγορία! Όλα όσα είπε στο newsIT.gr δημοσιογράφος της Κατερίνης.

Για ακόμα μια φορά, το κράτος εξαντλεί την αυστηρότητά του σε ανθρώπους που… αν μη τι άλλο, δεν τους λες και σκληρούς εγκληματίες! Πόσο μεγάλο κακό θα μπορούσε να κάνει άλλωστε στη χώρα, μια 82χρονη γιαγιά, που βγήκε στη λαϊκή για να πουλήσει 6 κιλά ζοχιές; Κι όμως…

Όχι μόνο κλήθηκε να πληρώσει το ποσό των 200 ευρώ ως πρόστιμο για το «έγκλημά» της αλλά τώρα, ένα χρόνο μετά, την τρέχουν και στα δικαστήρια…

«Αδυνατεί να το πιστέψει»

Σύμφωνα με τα όσα λέει σε ανάρτησή του στο facebook ο γιος της γυναίκας, Αναστάσιος Αλχαζίδης «αυτή η περιπέτεια έχει κοστίσει στη μητέρα μου, η οποία αδυνατεί να πιστέψει πως στα 82 της χρόνια, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, για πώληση 6 κιλών προϊόντων μαναβικής».

Εξηγεί παράλληλα ότι αυτό το έκανε η μητέρα του όχι για να γίνει πλούσια αλλά γιατί σε αυτή την ηλικία, της δίνει ζωή.

«Θα πρέπει να ξέρουν πως αυτή η γιαγιά με αυτό το «μεγάλο έγκλημα» που διέπραξε πως όταν ο γιος της που ήταν μακροχρόνια άνεργος και αδυνατούσε να υποστηρίξει επαρκώς οικονομικά την οικογένειας του έστελνε χαρτζιλίκι στα δύο εγγόνια της που υπηρέτησαν την πατρίδα στον ακριτικό Έβρο και όχι σε κάποιο γραφείο μια ανύπαρκτης υπηρεσίας».

«Φυσικά είμαι πολύ περήφανος για αυτήν την Ελληνίδα ΜΑΝΑ και νιώθω ευλογημένος που αυτή η μάνα με έφερε σε αυτόν τον κόσμο» προσθέτει ο γιος της 82χρονης.

Δείτε παρακάτω, το κλητήριο θέσπισμα με το οποίο καλείται η γυναίκα σε δίκη:

«Είναι τρεις συνολικά οι ηλικιωμένες»!

Και σαν να μην έφτανε η είδηση για αυτή τη νέα υπόθεση, που μας θυμίζει πολύ εκείνη με τα «τερλίκια», σύμφωνα με δημοσίευμα του kosmospierias, δεν είναι μία η γιαγιά που πιάστηκε για αυτό το… «έγκλημα» αλλά τρεις! Τρεις γυναίκες που πιάστηκαν να πουλάνε χόρτα και αυγά.  Ακούστε όλα όσα αποκαλύπτει στο newsIT.gr ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Μπαντές:

Πηγή: kosmospierias, eptanews