Αρχική Ν. Κορινθίας Συνάντηση κατοίκων της Περαχώρας με τη Δημοτική Παράταξη “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ”

Συνάντηση κατοίκων της Περαχώρας με τη Δημοτική Παράταξη “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ”

Συνάντηση με κατοίκους της Περαχώρας, στο café “ΣΤΕΚΙ”, πραγματοποίησε την Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2019, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Αλλάζουμε ΜΑΖΙ” Ιωάννης Β. Καραπανάγος, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του συνδυασμού.

Στη συνάντηση ο Ιωάννης Β. Καραπανάγος ανέλυσε τις Αρχές, τις Αξίες και τους Στόχους του συνδυασμού και τόνισε την έλλειψη πραγματικού ενδιαφέροντος, εκ μέρους της δημοτικής αρχής, για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων της περιοχής.

Στη συνέχεια ο ίδιος και τα μέλη της αντιπροσωπείας συζήτησαν με τους κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς τους, την απογοήτευση και την πικρία τους για την επικρατούσα κατάσταση, νιώθοντας απομονωμένοι και ξεχασμένοι, αφού δεσμεύσεις και υποσχέσεις της δημοτικής αρχής, για μεγάλα και σημαντικά έργα, που θα λειτουργούσαν, ως πόλος έλξης επισκεπτών, δεν υλοποιούνται εδώ και χρόνια. 

Επίσης ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ενός μοντέλου ανάπτυξης για όλες τις περιοχές του Δήμου, από τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι το Σχίνο, χωρίς αποκλεισμούς και διαχωριστικές γραμμές.

Την αντιπροσωπεία του συνδυασμού αποτελούσαν οι: 
Μάχη Παπακωνσταντίνου 
Γιάννης Γλυκοφρύδης 
Κώστας Σταυρόπουλος 
Απόστολος Λυχούδης 
Νίκος Ανδριανός 
Ευαγγελία Παπακωνσταντίνου 
Κασσιανή Κόντη 
Ξενοφώντας Νταρλαγιάννης