Αρχική Ν. Ηλείας Ηλεία: «Δεν ήρθε ούτε στην κηδεία της Αρετής!» – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από...

Ηλεία: «Δεν ήρθε ούτε στην κηδεία της Αρετής!» – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον χαροκαμένο πατέρα

Ερωτήματα που “καίνε” εκφράζει μέσω του newsIT.gr ο πατέρας της Αρετής. Η “περίεργη εξαφάνιση” της φίλης της Αρετής και τα προφίλ που δε φαίνονται πια. Τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουν οι πρώτοι μάρτυρες για την υπόθεση. “Θα συνεχίσω να ψάχνω τι οδήγησε την κόρη μου στο θάνατο”.

“Θα συνεχίσω να μιλάω για το θέμα και θα αγωνίζομαι για να βρεθεί το τι οδήγησε την κόρη μου στο θάνατο. Πρέπει να ανοίξουν στόματα και να βγουν στην επιφάνεια πράγματα έτσι ώστε να μην υπάρξουν άλλα θύματα. Να μη φοβηθούν να μιλήσουν άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί οι οικογένεια θα φροντίσει να είναι νομικά καλυμμένα” λέει, μιλώντας στο newsit.gr, ο πατέρας της Αρετής Ζαχαροπούλου, η οποία βρέθηκε νεκρή, στο σπίτι της στο Αιγάλεω, το Σάββατο, 23 Μαρτίου.

Η οικογένειά της, από την πρώτη στιγμή υποστήριζε ότι η Αρετή είναι θύμα κυκλωμάτων σατανισμού και συνεχίζει να το πράττει.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η κοπέλα φέρεται να έβαλε σακούλα στο κεφάλι της και στη συνέχεια εισέπνευσε αέριο, πιθανότατα ήλιο, μέσω καλωδίου που είχε τοποθετήσει σε φιάλη, κάτι που πιθανότατα της προκάλεσε ασφυξία.

Τα ερωτήματα του πατέρα

Ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας χαρακτηρίζει “περίεργο” το ότι η καλύτερη φίλη της κόρης του και ο σύντροφός της, από χθες και μετά από τη μήνυση που έκανε, με τη σύζυγό του, κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία, με αποτέλεσμα να διαβιβαστεί η δικογραφία, από το ΑΤ Αιγάλεω στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής, εξαφάνισαν τα προφίλ τους από το Facebook.

Μάλιστα, για αυτή την κίνηση της φίλης της φοιτήτριας και του συντρόφου της, ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας, έχει καταθέσει σχετικό υπόμνημα στον Εισαγγελέα.

Τα προφίλ που εξαφανίστηκαν από το Facebook

Η φίλη της Αρετής Ζαχαροπούλου και ο σύντροφός της είναι, περίπου, 30 χρονών. Η γυναίκα έχει καταγωγή από την Πελοπόννησο, από περιοχή κοντινή με τον τόπο καταγωγής της Αρετής. Ο άνδρας, σύμφωνα με το προφίλ του στο Facebook, έχει καταγωγή από το Τριρ, πόλη της Γερμανίας και ξενικό όνομα. Τα προφίλ και των δύο, περιείχαν πάρα πολλές φωτογραφίες, οι οποίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από κάποιους σατανιστικές. Περίεργα μακιγιάζ, νεκροκεφαλές, ανάποδοι σταυροί στο μέτωπο, ένα “Xsuicide” κάτω από το όνομα του άνδρα.

ΦΩΤΟ από anikolouli.gr

Όλα αυτά μπορεί να είναι τυχαία, μπορεί και όχι. Αυτοί οι δυο άνθρωποι προσπάθησαν να εξαφανίσουν τα ηλεκτρονικά τους ίχνη από ενοχή ή από το φόβο ότι μπορεί να τους ενοχοποιήσουν; Η διερεύνηση της υπόθεσης από την αστυνομία αναμένεται να δώσει τις σχετικές απαντήσεις.

Η «περίεργη εξαφάνιση» της φίλης της Αρετής

Περίεργη μπορεί να χαρακτηριστεί και η “εξαφάνιση” της φίλης της Αρετής, η οποία αν και τις πρώτες μέρες μετά το θάνατο της Αρετής μίλησε στα ΜΜΕ για την 22χρονη, εδώ και δυο μέρες δεν απαντάει στο κινητό της.

Ο πατέρας της Αρετής, επικοινώνησε για τελευταία φορά με το συγκεκριμένο πρόσωπο, όταν έψαχνε την κόρη του και αυτή δεν έδινε σημεία ζωής. Τότε, είχε ζητήσει από τη φίλη της να πάει στο σπίτι της για να δει τι συμβαίνει. Αυτή πήγε, της χτύπησε την πόρτα, τη φώναζε, αλλά η Αρετή δεν της απαντούσε. Μέσα από το σπίτι άκουγε το κινητό της Αρετής να χτυπάει και τότε κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησε τις αρχές. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία με έναν κλειδαρά και λίγη ώρα αργότερα αποκαλύφθηκε ο τραγικός θάνατος της 22χρονης. Έκτοτε, ο πατέρας δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει ξανά με το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο δεν απαντάει στις κλήσεις που δέχεται στο κινητό του.

«Δεν μας τηλεφώνησε για να μας συλλυπηθεί, δεν ήρθε ούτε στην κηδεία της»λέει ο πατέρας της φοιτήτριας.

Το σημείωμα της 22χρονης

Σχετικά με το σημείωμα που βρέθηκε στο διαμέρισμα της Αρετής, μετά το θάνατό της, ο πατέρας της αναφέρει ότι του το διάβασαν οι αστυνομικοί, τηλεφωνικώς. Σύμφωνα με αυτό το σημείωμα η Αρετή δεν ήθελε να συνεχίσει τη ζωή της, έτσι όπως αυτή είχε διαμορφωθεί. Ο πατέρας της θεωρεί ότι όλα όσα αναγράφονται σε αυτό δεν είναι συγκροτημένα και δε συμφωνούν με τον τρόπο που εκφραζόταν η κόρη του.

Τις επόμενες μέρες και αφού ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών έκανε δεκτές τις επιφυλάξεις της οικογένειας της φοιτήτριας για την εκδοχή της αυτοκτονίας, θα κληθούν να καταθέσουν οι πρώτοι μάρτυρες, οι οποίοι αναμένεται να ρίξουν φως στη μυστηριώδη αυτή υπόθεση.

Ρεπορτάζ: Έφη Κουλοχέρη
Πηγή: newsit.gr