Αρχική Eπικαιρότητα Δείτε την πιο απίστευτη εκκλησία του κοσμου – Είναι γυάλινη και σε...

Δείτε την πιο απίστευτη εκκλησία του κοσμου – Είναι γυάλινη και σε σχήμα γόβας!

Μία γιγαντιαία γυάλινη εκκλησία ύψους 16 μέτρων σε σχήμα γυναικείας γόβας, περίπου σαν αυτή που έχασε η… Σταχτοπούτα στο πασίγνωστο παραμύθι, κοσμεί την περιοχή του Ocean View Park της πόλης Budai στην Ταιβάν.

Δυστυχώς, η γυάλινη εκκλησία σε σχήμα γυναικείας γόβας ήταν ο τρόπος που σκέφθηκαν οι εμπνευστές της να προσελκύσουν στον οίκο του θεού περισσότερες γυναίκες.

εκκλησία

Η εκκλησία «κοσμεί» την περιοχή του Ocean View Park της πόλης Budai στην Ταϊβάν από τον Φεβρουάριου του 2016 και είναι φτιαγμένη από  320 φιμέ υαλοπίνακες.

Μάλιστα, η «περίφημη» εκκλησία κόστισε, ούτε λίγο ούτε πολύ 23 εκατομμύρια δολάρια!

Το μόνο, ίσως, παρήγορο στοιχείο της όλης υπόθεσης, από θρησκευτικής πλευράς, είναι το γεγονός ότι, σύμφωνα πάντα με τον μάνατζερ της εταιρείας, η οποία κατασκεύασε την εκκλησία, δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για κυριακάτικες λειτουργίες, αλλά μόνο για γαμήλιες τελετές και φωτογραφήσεις για… νύφες!

Aκόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποιά θρησκευτική ομάδα βρίσκεται πίσω από την κατασκευή του, είναι όμως σίγουρο πως μιλάμε για κάποιο ναό.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Wall Street Journal

Πάντως το σχήμα παπουτσιού για τον ναό είναι εμπνευσμένο από την τοπική ιστορία. Σύμφωνα με αξιωματούχους στη δεκαετία του 1960 μία 24χρονη κοπέλα  έπασχε από τη νόσο Μπλάκφουτ και έπρεπε να ακρωτηριαστεί και στα δύο της πόδια. Έτσι, αναγκάστηκε να ακυρώσει τον γάμο της, να μείνει ανύπαντρη και να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της μέσα σε μία εκκλησία.

Έτσι, το τακούνι έχει στόχο να τιμήσει τη μνήμη της…