Αρχική Ν. Κορινθίας Απάντηση Ν.Ε. Σύριζα Κορινθίας στο δημοσίευμα της Καθημερινής

Απάντηση Ν.Ε. Σύριζα Κορινθίας στο δημοσίευμα της Καθημερινής

Διαβάσαμε χθες στη “σοβαρή” εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” κείμενο του Στέφανου Κασιμάτη σχετικά με την επίσκεψη του δημοσιογράφου και υποψήφιου Ευρωβουλευτή, Κώστα Αρβανίτη, στην Κόρινθο. Φαίνεται ότι ο κ. Κασιμάτης ζήλεψε τη δόξα συναδέλφου του, Γιάννη Λοβέρδου, και είπε να αυτοσχεδιάσει και να παρουσιάσει τα πράγματα κατά πως βολεύει τον ίδιο και τους εργοδότες του.

Δεν μας εκπλήσσει, βέβαια, η “αντικειμενικότητά” του διότι η εφημερίδα έχει δώσει δείγματα γραφής και στο παρελθόν. Ίσως πάλι να μην άρεσε στον κ. Κασιμάτη το θέμα της εκδήλωσης “Ακροδεξιά: Η εμπροσθοφυλακή του Νεοφιλελευθερισμού” ή να ζήλεψε που ένας συνάδελφός του διεκδικεί μία θέση στην Ευρωβουλή.  

Έτσι, το γεμάτο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου εμφανίστηκε ως μία άδεια αίθουσα καφέ, οι φίλοι της Ν.Δ. και του κ. Κασσιμάτη σίγουρα θα πανηγύρισαν από την “κατρακύλα” της Κυβέρνησης και φυσικά ο ίδιος επιτέλεσε το καθήκον του. 

Να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα ώστε να δίνει το απαραίτητο κουράγιο στους “πονεμένους” αναγνώστες της εφημερίδας του.