Αρχική Ν. Αργολίδος Η Άννα Μαρία Γεωργοπούλου υποψήφια με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Η Άννα Μαρία Γεωργοπούλου υποψήφια με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά

Ονομάζομαι Γεωργοπούλου Άννα Μαρία του Παναγιώτη και της Μαρίας. Γεννήθηκα και κατοικώ στο Ναύπλιο. Είμαι φοιτήτρια στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε.. Έχω αποφοιτήσει από την σχολή Mokume Αργυροχρυσοχοΐας και εργάζομαι στην οικογενειακή μας επιχείρηση που εδρεύει στην παλιά πόλη του Ναυπλίου στη πλατεία Συντάγματος.

Έτσι λοιπόν λόγω επαγγέλματος αντιμετωπίζουμε καθημερινά τη πτώση του τουρισμού στη πόλη μας. Η αλλαγή είναι ριζική και ως προς την ποιότητα αλλά και το πλήθος του κόσμου. Οι αιτίες πολλές όμως μια από αυτές θεωρώ πως είναι το σημείο αποβίβασης των τουριστών από τα κρουαζιερόπλοια καθώς απομακρύνονται από την παλιά πόλη και κατευθύνονται προς τη νέα.

Βέβαια τα προβλήματα της πόλης πολλά, το Γηροκομείου Ναυπλίου έχει πολλές ελλείψεις και έχει ανάγκη άμεσης υποστήριξης από την δημοτική αρχή.Ακόμα να τονίσουμε την έλλειψη κάδων απορριμμάτων αλλά και ανακύκλωσης στην παλιά πόλη.

Επιπλέον το πρόβλημα των αδέσποτων που υποφέρουν παρά την έντονη βοήθεια των εθελοντών.Κλείνοντας θα ήταν καλό για την πόλη μας να τροποποιηθεί για την εύκολη πρόσβαση ΑΜΕΑ. Ο δρόμος μακρύς όμως όχι ακατόρθωτος

Άννα Μαρία Γεωργοπούλου
Υποψήφια Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου