Αρχική Ν. Αργολίδος Την υποψηφιότητα της Έφης Ψυχογυιού στην Αργολίδα ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα της Έφης Ψυχογυιού στην Αργολίδα ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα της κας Έφης Ψυχογυιού στο ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου στην Αργολίδα στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019.

«Με ιδιαίτερη τιμή καλωσορίζω στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου την Έφη Ψυχογυιού. Είμαι βέβαιος ότι με την επιστημονική της κατάρτιση, την εμπειρία και την ενεργό συμμετοχή της στα αθλητικά δρώμενα της Πελοποννήσου και ειδικά της Αργολίδας, θα ενισχύσει την προσπάθειά μας. Η συμμετοχή της στην παράταξή μας αποδεικνύει την πολυδιάστατη δυναμική της Νέας Πελοποννήσου και τη δυνατότητά της να ενσωματώνει συνεχώς νέες δυνάμεις της κοινωνίας. Της εύχομαι καλή επιτυχία στην κοινή μας προσπάθεια» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

«Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, με χαρά ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση του Περιφερειάρχη μας κ. Πέτρου Τατούλη και ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες  περιφερειακές εκλογές με τη παράταξή του ” Νέα Πελοπόννησο”. Έχω διανύσει μια μακρά πορεία και διαθέτω σημαντική εμπειρία πια στον χώρο του αθλητισμού. Όπλα μου είναι οι αξίες του ολυμπισμού, τις οποίες εδώ κ πολλά χρόνια διδάσκομαι, προασπίζω αλλά και διδάσκω σε μικρότερους ή μεγαλύτερους αθλητές κ αθλήτριες, και δεσμεύομαι ότι θα δώσω όλη μου την ψυχή και όλες μου τις δυνάμεις με απώτερο στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας. Ζω στη Πελοπόννησο και αγαπώ τη Πελοπόννησο και τους ανθρώπους της. Κύριε Τατούλη σας ευχαριστώ θερμά για το κάλεσμα σας και εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία» δήλωσε η κα Έφη Ψυχογυιού.

Ακολουθεί σύντομο βιογραφικό για την κυρία Ψυχογυιού

Ψυχογυιού Έφη 
Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
Πτυχιούχος Διαιτολογίας
Φοιτήτρια στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Lifecoach
Περιφερειακή Ομοσπονδιακή Προπονήτρια και Προπονήτρια Αθλητικού Ομίλου Αλκυών Ναυπλίου     

Προηγούμενο άρθροΈκρηξη σε ΑΤΜ κοντά στα Ίσθμια σημειώθηκε τα ξημερώματα
Επόμενο άρθροO Γιώργος Καπετανόπουλος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Ανεξάρτητη Παράταξη “Μαζί Μπορούμε” του Τιμολέοντος Πιέτρη