Αρχική Ν. Κορινθίας Λουτράκι: Υποψήφιος στο πλευρό της Μαρίας Πρωτοπαππά ο Άρης Μαρίνης

Λουτράκι: Υποψήφιος στο πλευρό της Μαρίας Πρωτοπαππά ο Άρης Μαρίνης

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του με την υποψήφια δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Μαρία Πρωτοπαππά και το συνδυασμό Δύναμη Δημιουργίας, ανακοινώνει με κείμενό του, στο loutraki365.gr, ο Άρης Μαρίνης…

Στο κείμενο που υπογράφει, αναφέρει μια σειρά από λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Αναλυτικά:

Αφουγκραζόμενος απόλυτα τις ανάγκες των συνδημοτών μας, έχοντας ως μοναδικό μου μέλημά, την πρόοδο του τόπου μας, με τον απεγκλωβισμό του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγ. Θεοδώρων από την παρατεταμένη περίοδο ύφεσης και οπισθοδρόμησης που τον οδήγησαν τυχοδιωκτικές πολιτικές, συστρατεύομαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Δύναμη Δημιουργίας, της υποψήφιας δημάρχου Μαρίας Πρωτοπαππά! 

Η κοσμοθεωρία μου γνωστή μέσα από το επαγγελματικό και πολιτικό αποτύπωμα που έχω αφήσει όλα τα χρόνια ενασχόλησής μου με τα κοινά. Διακρίνεται  μόνο από ειλικρίνεια και από την ανάδειξη  των ηθικών αρχών του ανθρώπου, σε πολιτική έκφραση και θεσμική επιλογή ! Απέχοντας  έτη φωτός από κάθε είδους διπροσωπίας, κρυφής ατζέντας και λατρείας προσωπικών σκοπιμοτήτων και ιδιοτέλειας! 

 Έχοντας  αλύγιστο το αίσθημα της  προσφοράς στον συνδημότη, συγκριτικά πλεονεκτήματα μου, την αποδεδειγμένη εντιμότητα και αγάπη μου για τα κοινά, διαθέτοντας πάντα την απαιτούμενη ιεραρχία ηθικών αξιών με την οποία έχω γαλουχηθεί και έχοντας πλήρη επίγνωση των προβλημάτων αλλά και των δυνατοτήτων της περιοχής μας, αποφάσισα να συμμετάσχω στις επόμενες δημοτικές εκλογές! 

  Στην έντιμη προσπάθεια που θα καταβάλλω τόσο εγώ, όσο και τα υπόλοιπα  μέλη της δημοτικής μας παράταξης, δεν περισσεύει κανένας δημότης! Σας καλώ όλους μαζί και μέσα από μια ατέρμονη συνεργασία που θα πηγάζει από το πεδίο της δημοκρατίας, της νομιμότητας, της διαφάνειας και της αλληλεγγύης, να δουλέψουμε  αρμονικά, ώστε ο τόπος μας να επιστρέψει και πάλι στην μοναδική θέση που του αξίζει να βρίσκεται και η οποία είναι αντάξια του ονόματος που φέρει το Λουτράκι μας! Και αυτή η θέση δεν είναι άλλη από την κορυφή!

Πηγή: loutraki365.gr