Αρχική Ν. Λακωνίας Αργειτάκος: “Ο συνδυασμός μας είναι πολύ καλά στελεχωμένος-Αισιοδοξία για νίκη από την...

Αργειτάκος: “Ο συνδυασμός μας είναι πολύ καλά στελεχωμένος-Αισιοδοξία για νίκη από την πρώτη Κυριακή” (Βίντεο)

Στην εκπομπή “Η Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ” με τον Ευθύμιο Κάππο, σε μια ζωντανή μετάδοση από το στούντιο της APELA, εμφανίστηκε την Τρίτη 2 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης με τον συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης» και Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου, Σταύρος Αργειτάκος.

Ο κ. Αργειτάκος μίλησε αρχικά για τον ΦΟΔΣΑ, την πρόσφατη συνεδρίασή του και τη διαχείριση των απορριμμάτων, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και για την πρώτη συνάντηση εργασίας των «Ενωμένων Πολιτών» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1 Απριλίου τονίζοντας πως ο συνδυασμός είναι πάρα πολύ καλά στελεχωμένος.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε αποτέλεσμα από την πρώτη Κυριακή και αυτό εξαρτάται από εμάς. Από κει και πέρα, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, είναι δεδομένο, πως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι ο κατεξοχήν χώρος των συναινέσεων όποτε είμαστε υποχρεωμένοι να συνεργαστούμε με όλες τις παρατάξεις που θα προέλθουν μετά τις εκλογές. Άλλωστε, δεν μας χωρίζει τίποτα, όλους μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας», σημείωσε χαρακτηριστικά.