Αρχική Ν. Αρκαδίας Στ.Θεοδωράκης από Τρίπολη: “Ο κόσμος έχει ανάγκη τη διαφορετική φωνή του Ποταμιού”...

Στ.Θεοδωράκης από Τρίπολη: “Ο κόσμος έχει ανάγκη τη διαφορετική φωνή του Ποταμιού” (Εικόνες)

Την Τρίπολη επισκέφθηκε την Πέμπτη 4 Απριλίου ο Σταύρος Θεοδωράκης, στα πλαίσια της προεκλογικής εκστρατείας του για τις Ευρωεκλογές.

Δείτε τι δήλωσε από την Τρίπολη:

«Το Ποτάμι δεν έχει κομματικούς μηχανισμούς. Έχει όμως πάρα πολλούς φίλους. Και αυτό θα φανεί και στις εκλογές”.

Αυτό δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην Τρίπολη, στο δεύτερο σταθμό της περιοδείας του στην Πελοπόννησο, εν όψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις πρώτες εντυπώσεις από την έναρξη της περιοδείας, λέγοντας “και στην Αργολίδα χθες αλλά και σήμερα στην Τρίπολη αισθάνομαι πάρα πολύ καλά και υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που μου σφίγγουν το χέρι, που μου λένε συνέχισε γιατί έχουμε ανάγκη τη διαφορετική φωνή του Ποταμιού».

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση στους δημοσιογράφους:

«Το σχέδιο μας είναι πολύ απλό. Να πάμε σε όλες τις πρωτεύουσες, να πάμε σε όλες τις πόλεις, να συναντήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες και να συζητήσουμε μαζί τους. Να συζητήσουμε το δικό μας σχέδιο για την Ευρώπη αλλά να ακούσουμε και τα προβλήματά του. Τα προβλήματα του κόσμου.

Είμαστε στην αρχή, μαζεύουμε αυτές τις εκτιμήσεις και το Ποτάμι πιστεύει ότι μπορεί ο κόσμος στις 26 Μαΐου να δώσει μία απάντηση και να στείλει στην Ευρωβουλή ανθρώπους που έχουν και γνώση αλλά και θέληση να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Συναντώ τους πολίτες, μιλώ με τους δημοσιογράφους, συναντώ και τις θεσμικές αρχές. Περισσότερο όχι για να ανταλλάξουμε φιλοφρονήσεις αλλά για να πάρουμε μία εικόνα των προβλημάτων της κάθε περιοχής. Ίσως είναι ακόμα νωρίς να βγάλω υπερβολικά θετικά συμπεράσματα αλλά και στην Αργολίδα χθες αλλά και σήμερα στην Τρίπολη αισθάνομαι πάρα πολύ καλά και υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που μου σφίγγουν το χέρι, που μου λένε συνέχισε γιατί έχουμε ανάγκη τη διαφορετική φωνή του Ποταμιού.

Ξέρετε, το Ποτάμι είναι ένα κόμμα που επέλεξε να μην έχει φτιάξει κομματικούς μηχανισμούς. Δεν θέλει να καταδυναστεύει την κοινωνία με κομματικούς μηχανισμούς. Αλλά έχει πάρα πολλούς φίλους. Νομίζω ότι αυτό θα φανεί και στις εκλογές».