Αρχική Ν. Αργολίδος Στο Ναύπλιο ο Σταύρος Θεοδωράκης (Βίντεο)

Στο Ναύπλιο ο Σταύρος Θεοδωράκης (Βίντεο)

Με περιοδεία στην Πελοπόννησο ξεκίνησε ο Σταύρος Θεοδωράκης την προεκλογική εκστρατεία ενόψει των ευρωεκλογών και την Τετάρτη 3 Απριλίου επισκέφθηκε την Αργολίδα.

 Μαζί του βρίσκονται υποψήφιοι ευρωβουλευτές και στελέχη του Ποταμιού.

Πρώτος σταθμός του βαν του Ποταμιού την Τετάρτη ήταν το Ναύπλιο όπου ο κος Θεοδωράκης περιόδευσε στην πόλη.

Αργότερα ο Σταύρος Θεοδωράκης παραχώρησε συνέντευξη στους δημοσιογράφους.

Αναφερόμενος σε συνέντευξη του στην ΕΡΑ Τρίπολης τόνισε πως, η ευρωπαϊκή πρόταση του Ποταμιού, ταυτίζεται σε μεγάλο βαθμό με το μανιφέστο της «Ευρωπαϊκής Αναγέννησης» του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν. Μάλιστα, ανέφερε δύο ενδεικτικά παραδείγματα: την ανάγκη ευρωπαϊκής αστυνομίας συνόρων και τη φορολόγηση πολυεθνικών κολοσσών που δραστηριοποιούνται στην ΕΕ.

Απαντώντας στο γιατί επιλέγει να ταξιδεύει με το βαν του Ποταμιού, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε ότι αυτό επιτάσσει η οικολογική ψυχή του κόμματός του. «Χρησιμοποιούμε ένα βαν αντί να χρησιμοποιούμε τρία αυτοκίνητα και αυτό σημαίνει λιγότερα καύσιμα, λιγότεροι ρύποι», εξήγησε και πρόσθεσε: «Και είμαστε όλοι μια παρέα. Γιατί αυτή η περιοδεία γίνεται μαζί με τους υποψηφίους ευρωβουλευτές, τους οποίους πρέπει να γνωρίσει ο κόσμος και να συζητήσει μαζί τους για τα ιδιαίτερα γνωστικά τους αντικείμενα».

Σε δηλώσεις του από το Ναύπλιο ο κ. Θεοδωράκης αναφερόμενος στις ευρωεκλογές τόνισε ότι «το πρώτο ζητούμενο είναι ο πολίτης να προσέλθει να ψηφίσει και βεβαίως στόχος είναι η ενίσχυση της παρουσίας του κόμματος στο Ευρωκοινοβούλιο…». Ο επικεφαλής στο ΄΄Ποτάμι΄΄ έκανε λόγο για τα νέα πρόσωπα που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο και είναι Έλληνες που αναγκάστηκαν να φύγουν στο εξωτερικό αλλά είναι γνώστες του αντικειμένου και επισήμανε ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δεν είναι ,κατά ανάγκη, «δημοψήφισμᨻ εν όψει των εθνικών εκλογών.

Το πρωί της Πέμπτης ο κ, Θεοδωράκης θα είναι στην Τρίπολη. Στις 11.00 θα επισκεφθεί το δημαρχείο της πόλης και στις 12.00 θα έχει συνάντηση στην έδρα της Περιφέρειας . Το πρόγραμμα στη συνέχεια προβλέπει περιοδεία σε Λακωνία και Μεσσηνία. Στο κλιμάκιο του ΄΄Ποταμιού ΄΄ , που μετακινείται με το γνωστό πλέον «βαν», στο Ναύπλιο ήρθαν και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Γιώργος Δημακόπουλος ,Θόδωρος Τσίκας και στελέχη του κόμματος.Νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης επισκέφθηκε κτήματα στον Αργολικό κάμπο δημοσιεύοντας στο twiter βίντεο, ενώ επισκέφθηκε, το Νοσοκομείο Ναυπλίου και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών ΕΑΣ ΡΕΑ. 

Ενσωματωμένο βίντεο

Πηγή: argolikeseidhseis.gr