Αρχική Ν. Κορινθίας Δήμος Βέλου-Βόχας: Στο πλευρό του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ο Κώστας Τσακωνόπουλος

Δήμος Βέλου-Βόχας: Στο πλευρό του Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα ο Κώστας Τσακωνόπουλος

Στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Βέλου-Βόχας Νίκου Βουδούρη-Τσίτουρα με τον συνδυασμό “Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση”, θα βρεθεί ο Κώστας Τσακωνόπουλος.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε:

Η ώρα της μεγάλης αλλαγής έχει έρθει στον Δήμο μας! Ο νέος κόσμος απαιτεί μια σύγχρονη πορεία και στροφή στην ανάπτυξη και την πρόοδο! Οφείλουμε να αλλάξουμε την τωρινή κατάσταση του Δήμου μας και δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις και κυρίως τις συνθήκες, για την αναδιαμόρφωσή του! Έχουμε όραμα και σχέδιο για τον Δήμο μας.

Ένα σχέδιο με έμφαση στην ανάπτυξη, υλοποιήσιμο, σεβόμενο τις ιδιαιτερότητες του Δήμου αλλά και των Δημοτών, με κοινωνικές και περιβαλλοντικές ευαισθησίες. Είναι γεγονός ότι οι Δημότες δεν αισθάνονται τον Δήμο ως κομμάτι τους. Είμαστε εδώ για να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις Δημότη-Δήμου και να ενεργοποιήσουμε τους Δημότες σε συλλογικές δράσεις!

Η καθημερινότητα των Δημοτών χρήζει βελτίωσης, είναι κάτι το οποίο αναγνωρίζουμε και αποτελεί στοίχημα για εμάς η άμεση βελτίωσή της. Προγραμματικά ο επικεφαλής του συνδυασμού Νίκος Βουδούρης-Τσίτουρας Αλλά και ο συνδυασμός Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση θέτει ως πρωταρχικό στόχο την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Δημοτών αλλά και την συνολικότερη ανάπτυξη του Δήμου μας, γεγονός που μου δεν μου έδινε άλλη επιλογή παρά να αποδεχθώ την πρόταση του για συνολική αναδιαμόρφωση της περιοχής μας. Θέλουμε να φτιάξουμε έναν Δήμο στον οποίο θα είμαστε περήφανοι για αυτόν! Και θα το πετύχουμε! 

Κώστας Τσακωνόπουλος,
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση και επικεφαλής τον Νίκο Βουδούρης-Τσίτουρα.

Προηγούμενο άρθροΝύχτα εφιάλτης στην Στροφυλιά: Μάχη με τις φλόγες στο προστατευόμενο δάσος
Επόμενο άρθροΑνατροπή στην υπόθεση της «Μαύρης Χήρας» της Αργολίδας – Ποια είναι η «γυναίκα – μυστήριο»