Αρχική Ν. Αργολίδος Π.Αναγνωσταράς: “Μηδενική η προσφορά σας κ. Κωστούρο στη σχολική κοινότητα” (Εικόνες)

Π.Αναγνωσταράς: “Μηδενική η προσφορά σας κ. Κωστούρο στη σχολική κοινότητα” (Εικόνες)

Ωμά παραδέχεστε κ. Κωστούρο  στην απάντηση σας ότι δεν κατασκευάσατε ούτε  ένα νέο κτίριο βρεφικών – παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων και δεν βάλατε ούτε ένα λιθαράκι σε σχολικές υποδομές.

Η απάντηση που δώσατε στο ερώτημα μας: «Πόσα νέα σχολικά κτίρια κατασκευάσατε στα επτά χρόνια δημαρχίας σας», ήταν μια μακροσκελής ανακοίνωση που περιλαμβάνει λουκάνικα, σκυλιά, τριαξονικά, αγελάδες κ.λ.π.

Δηλαδή όπως λέει και ο σοφός λαός μας «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».

Όσο και αν προσπαθήσαμε να βρούμε μια αναφορά σας σε κάποιο νέο κτίριο που εσείς κατασκευάσατε δυστυχώς δεν βρήκαμε τίποτα!Δικαιολογίες και προσχήματα κ. Κωστούρο ότι δεν υπάρχουν χρήματα!Όταν δίπλα μας στο Άργος υπάρχουν χρήματα και για κολυμβητήρια και για αναπλάσεις και για κτίρια πολιτιστικών εκδηλώσεων κ.λ.π

Συμπέρασμα λοιπόν: Κανένα νέο κτίριο δεν κατασκευάστηκε στην επταετή θητεία σας! Αυτή είναι η «προσφορά» σας προς τη σχολική κοινότητα. Το απόλυτο μηδέν.

ΥΓ: Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, σας παρουσιάζουμε ξανά τα κτίρια που εμείς κατασκευάσαμε τα οποία εξυπηρετούν τις ανάγκες των δημοτών μέχρι και σήμερα καλύπτοντας την δική σας αδιαφορία και ανεπάρκεια κατά την επταετή θητεία σας.

1ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου (περιοχή Κούρτη δίπλα στο 4ο δημοτικό σχολείο)

3ος Παιδικός Σταθμός  (περιοχή Πρόνοιας – πλησίον Ευαγγελιστρίας).

5ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου (περιοχή Ροδίου – έναντι Αστ. Διεύθυνσης Αργολίδας).

6ος Βρεφονηπιακός Σταθμός (Παλαιές Εργατικές Κατοικίες)

Να σας υπενθυμίσω και την ενίσχυση του φέροντος οργανισμού και την εκ βάθρων ανακαίνιση του επικίνδυνου μέχρι τότε για τους μαθητές κτιρίου του 1ου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου;


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ