Αρχική Ν. Αργολίδος Δ.Καμπόσος: “Αλλάξαμε ριζικά το Άργος μέσα από τα έργα μας” (Βίντεο)

Δ.Καμπόσος: “Αλλάξαμε ριζικά το Άργος μέσα από τα έργα μας” (Βίντεο)

Στην εκπομπή “Η Πελοπόννησος ΣΗΜΕΡΑ” με τον Ευθύμιο Κάππο, εμφανίστηκε καλεσμένος σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Σαρωτικός όπως πάντα μίλησε για όλους και για όλα, κάνοντας μία σύντομη αναφορά στα σημαντικότερα έργα που έχει υλοποιήσει κατά την διάρκεια της θητείας του.

Αρχικά αναφέρθηκε σε μικρά και μεγάλα έργα καθημερινότητας, τα οποία παρά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η Δημοτική Αρχή, έχουν βελτιώσει την ζωή των δημοτών και έχουν αλλάξει ριζικά την πόλη του Άργους.

Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί στα δύο μεγαλύτερα έργα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν είναι άλλα από το Κλειστό Κολυμβητήριο και από το Εργοστάσιο Ενδιάμεσης Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης, καθώς και στην ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου του Άργους.

Τόνισε ότι κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών μέσα από έργα και όχι από βαρύγδουπες προεκλογικές δηλώσεις που έμειναν στα λόγια και αυτό αποδεικνύεται και από την τελευταία δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του Super Tv, όπου η πρόθεση ψήφου στο πρόσωπο του Δημήτρη Καμπόσου άγγιξε το 66%, γεγονός που δείχνει ότι οι δημότες του Άργους αναγνωρίζουν το έργο αυτής της Δημοτικής Αρχής.

Τέλος, δεν παρέλειψε να σχολιάσει την αντιπολίτευση που έχει ασκηθεί στο πρόσωπό του, αφήνοντας αιχμές για στοχευμένη και υποκινούμενη αντιπολίτευση από συγκεκριμένες παρατάξεις, οι οποίες έχουν ως στόχο να αμαυρώσουν τον ίδιο τον Δήμαρχο. Ωστόσο τόνισε ότι ο κόσμος ξέρει και είναι ικανός να κρίνει ποια είναι η αλήθεια και τέτοιου είδους αντιπολιτεύσεις δεν είναι ικανές να αλλάξουν το εκλογικό αποτέλεσμα.