Αρχική Eπικαιρότητα Πανελλαδικές 2019: Σήμερα Τρίτη λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Πανελλαδικές 2019: Σήμερα Τρίτη λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μέχρι σήμερα, 2 Απριλίου, μπορούν όλοι οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, να υποβάλουν στο λύκειο τους τη σχετική αίτηση-δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν υποβάλει την αίτησή τους μέχρι τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των αντίστοιχων ημερήσιων ή εσπερινών λυκείων. Όπως τονίζεται, η προθεσμία αυτή είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αίτηση.

Τις σχετικές εγκυκλίους και τα αντίστοιχα υποδείγματα, οι υποψήφιοι μπορούν να τα αναζητούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πανελλήνιες 2019 ξεκινούν στις 6 Ιουνίου για τα Επαγγελματικά Λύκεια και στις 7 Ιουνίου, για τα Γενικά Λύκεια. Το πρώτο μάθημα στο οποίο θα εξεταστούν οι υποψήφιοι θα είναι η Νεοελληνική γλώσσα.

Ως ώρα έναρξης της εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00 π.μ.