Αρχική Ν. Κορινθίας O Θέμης Κουτσογκίλας με την Συμμαχία Πολιτών

O Θέμης Κουτσογκίλας με την Συμμαχία Πολιτών

Και ο Θέμης Κουτσογκίλας υποψήφιος με το Βασίλη Νανόπουλο
Για την αλλαγή στο Δήμο Κορινθίων – Για ένα καλύτερο Δήμο για όλους. 
Δεν είναι μόνο γνωστός στα αυτοδιοικητικά της Κορίνθου αλλά και ιδιαίτερα αγαπητός!

Ο Θέμης Κουτσογκίλας έχει κατορθώσει απ όσες θέσεις κι αν έχει υπηρετήσει να αφήσει το προσωπικό και ανθρώπινο στίγμα του, σχέσεις που τον ακολουθούν και σήμερα και τον ωθούν για ακόμα μια φορά να είναι υποψήφιος. 
Κατέρχεται στις εκλογές του Μαΐου με τον Βασίλη Νανόπουλο και τον συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών» επιδιώκοντας απρόσκοπτα να συνεχίσει να προσφέρει στον συμπολίτη του όπως ανελλιπώς και αδιαλείπτως πράττει από το 1998 που για πρώτη φορά ασχολήθηκε! Οι πρώτες θέσεις στις οποίες συνεχώς εκλέγεται αποδεικνύουν στην πράξη την αγάπη στο πρόσωπό του αλλά και την αναγνώριση της προσφοράς του. 
Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος σ ένα πόστο «ηλεκτρικό», αυτό της καθαριότητας αλλά και Αντιδήμαρχος Διοικητικών. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου επι Δημαρχίας Θωμά Θωμαίδη αλλά και Πρόεδρος στα ΚΑΠΗ και στους παιδικούς σταθμούς, ιδιαίτερα επιτυχημένος, είναι κοινά αποδεκτό! 
Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κόρινθο, διατηρεί επιχείρηση στην πόλη και προσδοκά να δει να έρχεται το Μάιο η αλλαγή που είναι πλέον επιβεβλημένη! 
Είναι παντρεμένος με την Ανατολή Κουτσογκίλα και πατέρας δυο κοριτσιών!