Αρχική Ν. Κορινθίας 12 υποψήφιοι στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης από την Λαϊκή Συσπείρωση

12 υποψήφιοι στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης από την Λαϊκή Συσπείρωση

Παρουσιάζουμε ένα σημαντικό μέρος του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Απαρτίζεται από ανθρώπους που κοινό χαρακτηριστικό έχουν την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, την προσφορά τους στους κοινωνικούς αγώνες, την ανησυχία για την επιβίωση των λαϊκών οικογενειών. Από ανθρώπους που οι ίδιοι στην πλειοψηφία τους βίωσαν και συνεχίζουν να φέρνουν τα σημάδια από την κρίση στο πετσί τους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους ιδιωτικού και δημόσιου κλάδου, αγρότες, μαγαζάτορες και τη νεολαία, σε μία συστράτευση με το ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε όλες τις εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας. Τόσο στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές όσο και στις Ευρωεκλογές καθώς και στις εθνικές βουλευτικές εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν.

Είναι όμως, και κάλεσμα συμπόρευσης στους αγώνες σε κάθε τόπο δουλειάς, στα σχολεία, στις εργατικές-λαϊκές γειτονιές για να πάρουμε πίσω όλα όσα χάσαμε στα χρόνια της κρίσης και των μνημονίων, για να βάλουμε στο επίκεντρο τις σύγχρονες λαϊκές μας ανάγκες αλλάζοντας ριζικά την κοινωνία μας (να φτιάξουμε μια πόλη γεμάτη ζωή, δημιουργία και αξιοπρέπεια, μία πόλη χωρίς ανέργους).

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» μπροστά στις εκλογικές μάχες που έρχονται απευθύνει κάλεσμα σε πολλούς συμπολίτες μας που δεν συμφωνούν σε όλα, αλλά μπορούμε να συμπορευτούμε για να βγει ενισχυμένος ο λαός μας. Έχουμε το θάρρος να απευθυνόμαστε σε όλους γιατί δεν σας θυμόμαστε πριν τις εκλογές, παλεύουμε καθημερινά για όλα τα λαϊκά προβλήματα. Θεωρούμε ότι μπορούμε να συμπορευτούμε με όσους όλα αυτά τα χρόνια σηκώσανε τα βάρη των μέτρων και των μνημονίων και θέλουν όχι απλά να ζούνε με ψίχουλα ,αλλά να διεκδικήσουν μία ζωή που να καλύπτει τις πραγματικές μας ανάγκες.

Για αυτό τον αγώνα δεν μπορούμε να περιμένουμε ούτε από τον ΣΥΡΙΖΑ, το αγαπημένο παιδί των βιομηχάνων, των Ευρωπαίων και των Αμερικανών αξιωματούχων, ούτε και από τη ΝΔ, όπως επίσης και από τα δημοτικά ψηφοδέλτια της πόλης μας, του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ αλλά και από τα δήθεν ανεξάρτητα ψηφοδέλτια Η «Λαϊκή Συσπείρωση», δεν υπόσχεται, αλλά δεσμεύεται ότι θα είναι μαζί σας για την ανάπτυξη της πάλης μαζί με τους εργαζόμενους για τα μεγάλα προβλήματα.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση», απλώνει το χέρι σε κάθε καλοπροαίρετο αγωνιστή, σε ανθρώπους που ξεπερνούν προκαταλήψεις και επιφυλάξεις καθώς αναγνωρίζουν τη στάση μας, εκτιμούν τη σταθερότητα και τη συνέπειά μας και το γεγονός ότι είμαστε αποκούμπι και ξανασαμός για το Λαό.

Ψηφίζουμε λοιπόν τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης» γιατί θέλουμε δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους αγωνιστές.

Ψηφίζουμε «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Με αισιοδοξία να προχωρήσουμε! Να κάνουμε την πραγματική διαφορά.

Οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

1. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ,ΑΓΡΟΤΗΣ,

2. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ, 60 ΕΤΩΝ

3. ΛΑΛΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ, ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ- ΠΟΙΗΤΡΙΑ 57 ΕΤΩΝ

4. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ, ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΟΣ 32 ΕΤΩΝ

5. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, 64 ΕΤΩΝ

6. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΛΙΘΟΓΡΑΦΟΣ , 70 ΕΤΩΝ

7. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΜΥΡΤΩ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΙΔ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΕΤΩΝ 29

8. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΥ, 61 ΕΤΩΝ

9. ΣΑΡΑΜΠΑΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ , 59 ΕΤΩΝ

10. ΣΤΡΑΤΟΥΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, 32 ΕΤΩΝ

11. ΧΑΤΖΗΣΠΥΡΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, 33 ΕΤΩΝ

12. ΧΑΤΟΥΠΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΓΡΟΤΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΕΜΕΝΟΥ, 54 ΕΤΩΝ