Αρχική Ν. Αρκαδίας Το πρωταπριλιάτικο ψέμα για εγκλωβισμούς Ι.Χ. και ακραία χιονόπτωση στο Χιονοδρομικό Κέντρο...

Το πρωταπριλιάτικο ψέμα για εγκλωβισμούς Ι.Χ. και ακραία χιονόπτωση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου!

Με ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα ξεκίνησε ο μήνας στη σελίδα του Χιονοδρομικού Κέντρου Μαινάλου. Γράφτηκε: “Πρωτοφανούς σφοδρότητας χιονόπτωση είναι σε εξέλιξη της τελευταίες ώρες στην περιοχή του οροπεδίου Οστρακίνας!! Το φρέσκο χιόνι έχει ήδη ξεπεράσει τα 80 cm και είναι αβέβαιο για πόσο ακόμα θα συνεχιστεί το ακραίο αυτό φαινόμενο!!

Από όσο πληροφορούμαστε συνεργεία του δήμου Τρίπολης έχουν ξεκινήσει το τιτάνιο έργο της διάνοιξης του δρόμου Καρδαράς-Χιονοδρομικό.Κομβόι από 3 εκχιονιστικά UNIMOK , 2 φορτωτές και 5 γκρέιτελ έχουν ξεκινήσει από την Τρίπολη και κατευθύνονται προς τον Άνω Καρδαρά όπου και ξεκινούν τα προβλήματα διέλευσης των οχημάτων!! Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λίγο παραπάνω φαίνεται ότι έχει εγκλωβιστεί αδιευκρίνιστος αριθμός Ι.Χ. και mini bus με free riders σκιέρ και snowboarders που κατευθύνονταν από τώρα προς το χιονοδρομικό ώστε να μην χάσουν τις πρωινές πούδρες (είχαν καλύτερη ενημέρωση ακόμα και από εμάς)!! Δεύτερο γκρουπ χιονοδρόμων που διανυκτερεύουν στη Βυτίνα έχει ήδη κλείσει 2 super puma για heli skiing στην περιοχή του Πολωνέζικου λιφτ.!!!

Μετά και τη σημερινή χιονόπτωση και δεδομένου ότι τα ακραία φαινόμενα θα συνεχιστούν για αρκετές ακόμα ώρες (ίσως και μέρες???) η διοίκηση του χιονοδρομικού έδωσε παράταση λειτουργίας έως τις 31 Ιουλίου (ίσως και 32…)!

Όσοι έχουν προμηθευτεί κάρτες αναβατήρων τους ενημερώνουμε ότι θα παραμείνουν σε ισχύ!.

Επιπλέον ανακοινώνουμε ότι βγαίνουν και νέα πακέτα για μέχρι τέλος της σεζόν στην προνομιακή τιμή των 99,99 Ευρώ!Στην τιμή περιλαμβάνονται μπρατσάκια και σωσίβιο ως αντίδοτο στο φαινόμενο του “σουπιάσματος ” του χιονιού!!

Από την πλευρά μας ευχόμαστε καλό μήνα και χρόνια πολλά στους …εορτάζοντες!!
Και πολύ προσοχή σε ότι ακούτε και διαβάζετε!”

Πηγή: kalimera-arkadia.gr

Προηγούμενο άρθροΔιακοπή νερού στην Κόρινθο την Τετάρτη-Δείτε ποιες ώρες
Επόμενο άρθροΠ.Αναγνωσταράς: ” Οι απειλές προς συνδημότες που θέλουν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιό μου,θα πρέπει να σταματήσουν!”