Αρχική Ν. Ηλείας Νέα δεδομένα για τον θάνατο της 22χρονης Αρετής – Το πάρτι που...

Νέα δεδομένα για τον θάνατο της 22χρονης Αρετής – Το πάρτι που δεν έγινε και η ώρα θανάτου

Ξετυλίγεται το κουβάρι του μυστηριώδους θανάτου της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου, αφού η αστυνομική έρευνα προχωρά με γοργό ρυθμό και ανακαλύπτει νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της ΓΑΔΑ έχουν αποκτήσει πλήρη εικόνα για το τι έχει συμβεί από το βράδυ της Πέμπτης και την τελευταία επικοινωνία της Αρετής με την οικογένειά της έως το απόγευμα του Σαββάτου και περιμένουν την ανάκτηση δεδομένων από τον υπολογιστή και το Φέισμπουκ της Αρετής, καθώς και την άρση απορρήτου για να διασταυρώσουν τα πρόσωπα με τα οποία συνομίλησε τηλεφωνικά.

Όπως είναι λογικό, οι πληροφορίες προκύπτουν με το σταγονόμετρο καθώς η προανάκριση είναι σε εξέλιξη, ωστόσο η εφ. «Πατρίς» πληροφορήθηκε δύο συγκεκριμένα στοιχεία: ότι τελικά δεν έχει γίνει πάρτι στο σπίτι και ότι ο θάνατος της Αρετής επήλθε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα από τη συλλογή των αποτυπωμάτων και επικεντρώνουν την προσοχή τους στο υπήρχε κι άλλο άτομο μέσα στο διαμέρισμα κατά την πράξη αυτοχειρίας ή λίγο πριν αυτή τελεστεί. Εφόσον προκύψει τέτοιο δεδομένο, τότε έχουμε παράβαση του Άρθρου 301 του Ποινικού Κώδικα: «Όποιος με πρόθεση κατέπεισε άλλον να αυτοκτονήσει, αν τελέστηκε η αυτοκτονία ή έγινε απόπειρά της, καθώς και όποιος έδωσε βοήθεια κατ’ αυτήν, τιμωρείται με φυλάκιση».

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας, δήλωσε στην εφ. «Πατρίς» ότι οι Αρχές εξετάζουν με πολλή προσοχή κάθε λεπτομέρεια της υπόθεσης ώστε να συγκεντρώσουν τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν σε κλήση προσώπων για κατάθεση και –χωρίς να προβεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους- εμφανίστηκε πεπεισμένος για την επιρροή κυκλωμάτων στην Αρετή, τα οποία την ώθησαν στην αυτοκτονία.

Πηγή: patrisnews.com

Προηγούμενο άρθροΠώς θα «κλειδώσετε» αναδρομικά ενός έτους έως 6.600 ευρώ με τρεις αιτήσεις στα Ταμεία
Επόμενο άρθροΕκτακτο: Αναβάλλονται οι αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Σεπτέμβριο