Αρχική Ν. Ηλείας Αυτές είναι οι φωτογραφίες από τις σατανιστικές τελετές της άτυχης φοιτήτριας από...

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από τις σατανιστικές τελετές της άτυχης φοιτήτριας από την Ηλεία

Νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω βρέθηκε το Σάββατο, 23 Μαρτίου η 22χρονη φοιτήτρια Ψυχολογίας. Η οικογένειά της από την πρώτη στιγμή είχε καταγγείλει ότι το παιδί τους έπεσε θύμα επικίνδυνου κυκλώματος και δεν αυτοκτόνησε. Μάλιστα, η οικογένεια έκανε μήνυση για ανθρωποκτονία κατά αγνώστων.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της 22χρονης, οι γονείς της καταγγέλλουν ότι ένα νεαρό άτομο ήταν ο συνδετικός κρίκος, που την έφερε σε επαφή με το κύκλωμα και το παιδί τους οδηγήθηκε στο θάνατο μέσω κάποια τελετής. Μάλιστα, στη δημοσιότητα έρχονται φωτογραφίες της 22χρονης, η οποία -σύμφωνα με τους γονείς της- έπεσε θύμα σατανιστών.

Η φοιτήτρια Ψυχολογίας βρέθηκε νεκρή με μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Η τελευταία επικοινωνία με την οικογένεια

Η 22χρονη μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις της οικογένειάς της και εκείνοι ανήσυχοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν.

Στο σπίτι της 22χρονης εντοπίστηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα της φοιτήτριας, στο οποίο έγραφε πόσο απογοητευμένη ήταν από την κοινωνία. Οι γονείς της, μάλιστα, έπειτα από έρευνα, διαπίστωσαν πως από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχαν σβηστεί τα περισσότερα από τα δεδομένα της.

Ανάμεσα σε αυτά που κατάφεραν να εντοπίσουν, βρήκαν φωτογραφίες της Αρετής με συγκεκριμένο πρόσωπο και στοιχεία που παραπέμπουν σε κύκλους σατανιστών και σχετικά σύμβολα.

Ποιος είναι ο χρόνος θανάτου της

Από την πρώτη νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης δεν εντοπίστηκαν ίχνη κακώσεων, πάλης, μώλωπες ή οτιδήποτε που να παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια. Η ώρα θανάτου υπολογίστηκε λίγες ώρες πριν την ανεύρεση της άτυχης κοπέλας.
Μετά τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε η οικογένεια, έγινε νέα νεκροτομή, παρουσία του κ. Μπουζιάνη και του τεχνικού συμβούλου ιατροδικαστή, Χαράλαμπου Κούτση.
Σμφωνα με τον δικηγόρο κύριο Τζαβάρα και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας συμφώνησε πως ο θάνατος είναι ασφυκτικός. Δεν προσδιόρισε όμως τον χρόνο θανάτου καθώς όπως είπε θα περιμένει τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων

Πηγή: europost.gr

Προηγούμενο άρθροΣυγκλονιστικά βίντεο από την στιγμή που ο σεισμός χτυπά το Γαλαξίδι
Επόμενο άρθροΓαλαζοαίματοι θα κάνουν απόβαση για τον γάμο της Θεοδώρας στο Πόρτο Χέλι