Αρχική Ν. Αρκαδίας Ποιος φοβάται τελικά την Εύη Τατούλη και δεσμεύει τον Κ.Μητσοτάκη πριν ανακοινώσει...

Ποιος φοβάται τελικά την Εύη Τατούλη και δεσμεύει τον Κ.Μητσοτάκη πριν ανακοινώσει ονόματα υποψηφίων βουλευτών;

Αλλος ένας “βασιλικότερος του βασιλέως” ξεπετάχτηκε από το Κιλκίς ,
βουλευτής και Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς να “αποκλείσει” την Εύη Τατούλη από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία. Σε επίσκεψή του στην Τρίπολη ο Γιώργος Γεωργαντάς απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου αν ενισχύει την θέση της Μαρίας Σπυράκη όταν πριν από ενάμισι μήνα περίπου μέσω σύνδεσης από το “γραφείο” της απέκλεισε την υποψηφιότητα της Εύης Τατούλη. Απάντησε λοιπόν πως ότι λέει η κυρία Σπυράκη είναι σαν να το λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προλαβαίνουν όλοι να δεσμεύσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις αποφάσεις του και σε ότι αφορά την Εύη Τατούλη, γεγονός που αποτελεί πανελλήνια πρωτιά. Σε κανέναν άλλο νομό δεν έχουν ασχοληθεί τόσο πολύ με τις υποψηφιότητες του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας οι εν ενεργεία βουλευτές όσο με την Αρκαδία.

Ακόμη και ένα παιδάκι να ρωτήσεις θα καταλάβει πως όλη αυτή η κωμωδία κάπου βρωμάει.

Πόσο φοβούνται την υποψηφιότητα της Εύης Τατούλη και ποιοι;

Μήπως γιατί το 2014 βρέθηκε μία ανάσα από το να πάρει την έδρα της Νέας Δημοκρατίας στον νομό; Μήπως γιατί είναι και νιώθει πιο πολύ Νέα Δημοκρατία από πολλούς μέσα στο κόμμα; (βλέπε Σπυράκη και ΠΑΣΟΚ)

Μήπως γιατί η δύναμη του πολιτικού της λόγου, η αγάπη της για τους Αρκάδες αλλά και η αγάπη των Αρκάδων προς αυτήν θα την δώσουν με μεγάλη διαφορά την έδρα;

Η Εύη Τατούλη για αυτούς θα πρέπει να πληρώσει το πολιτικό κόστος του ¨αντάρτη” Τατούλη που δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς του κόμματος και ακολουθεί την πορεία που του έχουν εμπιστευτεί οι Πελοποννήσιοι. Θα πρέπει να γίνει το εξιλαστήριο θύμα των φθηνών εκβιασμών της Νέας Δημοκρατίας. Και αντ’ αυτού σήκωσε κεφάλι και μαζί της και όλοι οι ψηφοφόροι και φίλοι της στην Αρκαδία.

Η Εύη Τατούλη είναι εδώ, δουλεύει για τους Αρκάδες και μόνο, το γραφείο της είναι πάντα ανοικτό για όλους, δεν απαντάει σε βρώμικες δηλώσεις και σκύβει μόνο στα προβλήματα της Αρκαδίας. Παρακολουθεί από μακριά τις σειρήνες και περιμένει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποφασίσει για το κόμμα του. Οχι για την ίδια. Το κόμμα του θα κερδίσει από την υποψήφιότητα της.

Η Εύη Τατούλη είναι πολύ ικανή πολιτικός και την θέση από την οποία θα προσφέρει στην Αρκαδία θα την βρει μόνη της !!!

Σ.Μπαλή