Αρχική Eπικαιρότητα Μερομήνια: Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα 2019

Μερομήνια: Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα 2019

Τα Μερομήνια είναι μια πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού για όλο τον ερχόμενο χρόνο. Η διαδικασία είναι απλή. Παρατηρούμε τον καιρό του Αυγούστου για 12 ημέρες, εκ των οποίων κάθε μια αντιπροσωπεύει τον καιρό των επόμενων μηνών.

Δηλαδή, η πρώτη ημέρα θα μας πει για τον καιρό του Αυγούστου, η δεύτερη για του Σεπτεμβρίου, η τρίτη για του Οκτωβρίου κ.ο.κ.

Τα «μερομήνια» αμφισβητούνται από την επίσημη μετεωρολογία, η οποία υποστηρίζει ότι μακροχρόνιες προβλέψεις δεν είναι δυνατόν να γίνουν.

Έχει όμως πολυάριθμους υποστηρικτές ανάμεσα στους γεωργούς, τους κτηνοτρόφους και γενικά τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στην ύπαιθρο.

Συχνά, ακόμη και επιστήμονες δείχνουν ενδιαφέρον για τα αποτελέσματα που βγάζουν τα «μερομήνια»!Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα 2019

Ας δούμε λοιπόν μαζί τι «αποκαλύπτουν» τα Μερομήνια για τον Απρίλιο και το Πάσχα!Μερομήνια Απριλίου:

  • 1-4 βροχερός καιρός
  • 5-18 αίθριος αλλά και μια αστάθεια γύρω στις 16 του μήνα.
  • 19-24 πρόσκαιρη βελτίωση αλλά με αέρα, καλές βροχές μέχρι τέλος του μήνα.

Τα μερομήνια δείχνουν ότι το Πάσχα θα είναι ήπιο με αέριδες, πιθανές βροχές το απόγευμα και το θερμόμετρο να δείχνει 15 βαθμούς Κελσίου!

Προηγούμενο άρθροΗλεία: Ηλικιωμένος έβαλε τέλος στη ζωή του
Επόμενο άρθροΣυνέδριο ΚΙΝΑΛ: Αγνόησαν την απαγόρευση της Μυρσίνης Λοΐζου. Σείστηκε το ΣΕΦ με το “Θα τον μεθύσουμε τον ήλιο”