Αρχική Ν. Αρκαδίας Τρίπολη: Επτά νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Κώστας Τζιούμης

Τρίπολη: Επτά νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Κώστας Τζιούμης

Στην ανακοίνωση επτά υποψηφίων δημοτικών συμβούλων προχώρησε η παράταξη “Τρίπολη Αύριο” του Κώστα Τζιούμη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατεβαίνουμε στον εκλογικό στίβο,ζητάμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας,οι οποίοι γνωρίζουν άριστα και την θλιβερή κατάσταση του Δήμου μας-της Τρίπολης και των χωριών-και το ποιοι ευθύνονται γι’αυτήν…θέτουμε υποψηφιότητα με τον συνδυασμό “Τρίπολη αύριο “με ηγέτη τον Κώστα Τζιούμη ο οποίος Δεν έχει προσωπικά συμφέροντα,Δεν έχει σκοπούς ιδιοτελείς και σκοτεινούς,Δεν “χρωστάει”σε κανέναν,”χρωστάει”στον τόπο μας και στα παιδιά μας που δικαιούνται ένα καλύτερο μέλλον,ένα καλύτερο περιβάλλον…Γνωρίζουμε και γνωρίζετε καλά τους τελευταίους ηγέτες του Δήμου,που…τολμούν και πάλι να ζητήσουν την ψήφο σας,την ανικανότητα,την οπισθοδρόμηση,την ουσιαστική διάλυση Δομών(ΚΕΔΗΤ-Βοήθεια στο σπίτι-Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λ.π.),την αδιαφάνεια και τις οικονομικές σπατάλες ή ατασθαλίες,τις υποσχέσεις και τα κούφια λόγια,την “οικογενειακή” διαχείριση δημοτικών υποθέσεων…καιρός και ανάγκη να απαλλαγούμε από όλα αυτά,από τα δοκιμασμένα και αποτυχημένα…Ώρα για αλλαγή σελίδας,για ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ,για την “Τρίπολη αύριο”… Με επικεφαλής τον Κώστα Τζιούμη,συμπολίτη έντιμο και σοβαρό,επιστήμονα αυτοδημιούργητο και ακέραιο,αυτοδιοικητικό έμπειρο και ικανό,ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ότι θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας και των προσδοκιών σας,ότι πρώτη προτεραιότητα είναι  η καλύτερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Εμείς  μπορούμε. 

IMG 9158 Copy

      Είμαι ο Θεόδωρος Ντάνος και γεννήθηκα στο Αθήναιον Αρκαδίας του πρώην δήμου Βαλτετσίου, ζω μόνιμα στην Τρίπολη τα τελευταία 28 χρόνια.  Είμαι παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Βασιλική Μιχαλοπούλου και είμαι πατέρας 2 παιδιών 20 και 19 έτών.  Εργάσθηκα στον τραπεζικό τομέα από το 1979 έως το 2012 στην τράπεζα Εργασίας στην Αθήνα και μετά στην Πειραιώς Τρίπολης.  Σήμερα είμαι συνταξιούχος, συνταξιοδοτήθηκα με το βαθμό του Διευθυντή από την τράπεζα Πειραιώς καταστήματος Τρίπολης.  Υπηρετώ, ως αιρετός, την τοπική αυτοδιοίκηση α΄ και β΄ βαθμού την τελευταία 20ετία και συγκεκριμένα, 12 χρόνια στον πρώην δήμο Βαλτετσίου,εκ των οποίων τα 6 χρόνια ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.  Σήμερα είμαι Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας στην περιφέρεια Πελοποννήσου και είμαι μέλος της οικονομικής επιτροπής.   Έχω σημαντική εμπειρία σε τραπεζικά – οικονομικά και αναπτυξιακά προγράμματα, ΕΣΠΑ, ΠΕΠ, LEADER, ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ κλπ.  Με την εμπειρία και τη γνώση που έχω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πιστεύω ότι μπορώ να είμαι χρήσιμος στους συμπολίτες μου και στο Δήμο Τρίπολης.—————————————————————                                                                                  

IMG 9160 Copy

Είμαι η Ελένη Καρούντζου και γεννήθηκα στο Ροεινό Αρκαδίας.

Τελείωσα το 3οΛύκειο Τρίπολης.

Σπούδασα Δημόσια Διοίκηση στο ΠάντειοΠανεπιστήμιο με κατεύθυνση, «Ο ανθρώπινος παράγοντας στις Δημόσιες υπηρεσίες». 

Μετέπειτα εξειδικεύτηκα στον προγραμματισμό και ανάλυση Η/Υ μέσω της υπηρεσίας μου.

Εργάστηκα στη Γ.Γ.Π.Σ του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών.

2007-2011 Κατείχα θέση ευθύνης ενώ παράλληλα ασχολήθηκακαι με τον συνδικαλισμό στον χώρο εργασίας μου..

Είμαι παντρεμένη με τον Καρδιολόγο Γιώργο Καζιάνη και έχω δύο παιδιά.

ΔιετέλεσαΔημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Φαλάνθου (2006-2010)

Είμαι Μέλος της ΠαναρκαδικήςΟμοσπονδίαςΕλλάδος,

Πρόεδρος των  Αρκάδων Καλλιθέας(2017 έως σήμερα),

Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Ροεινιωτών Αρκαδίας«Ο Άγιος Γεώργιος» από το 2000 έως σήμερα,ενός συλλόγου με πολύπλευρη δραστηριότητα και δράση.—————————————————————

IMG 9155 Copy

Είμαι ο Δημήτρης Σίδερης του Ιορδάνη και γεννήθηκα το 1965 στο Μόντρεαλ του Καναδά. Από το 1969 μέχρι και σήμερα διαμένω μόνιμα στη συνοικία «Σέχι» Τρίπολης.

Αποφοίτησα από το 1ο Τ.Ε.Λ. Τρίπολης με την ειδικότητα Γραμματέων.

Από το 1989 εως και το 2003 εργάστηκα στους παρακάτω Τοπικούς Ραδιοφωνικούς Σταθμούς:• 1989-1991 Φλας 9,46FM• 1991-1994  Δ.Ρ.Τ 91,5FM• 1995-1998 Ε.Ρ.Α Τρίπολης 95,3FM• 1999-2002 Δ.Ρ.Τ 91,5 FM

Ήμουν εκλεγμένος στον Τοπικό Σύλλογο ΣεχίουΤρίπολης κατά τα έτη 2003-2013 και από το 2017 οπότε επανεκλέγηκα μέχρι σήμερα.

Είμαι μέλος του Δ.Σ του γυναικείου τμήματος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Άρης Τρίπολης» και διατελώ για τέταρτη σχολική χρονιά Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης.

Είμαι παντρεμένος από το 2005 με τη νοσηλεύτρια Αναστασία Βασιλοπούλου και έχουμε αποκτήσει μια κόρη.—————————————————————

IMG 9161 Copy

Είμαι ο Δρακόπουλος Κώστας γεννήθηκα στα Μανταίικα Αρκαδίας το 1965 και διαμένω στην Τρίπολη.Εργάζομαι στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης,όπου είμαι και μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων.

Από την ίδρυση του Δήμου Φαλάνθουέως και την ενοποίησή του με τον δήμο Τρίπολης ήμουν Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του δήμαρχου Κ. Ψυχάρη και για τέσσερα χρόνια ήμουν πρόεδρος Δ.Σ και αντιδήμαρχος.

Είμαι παντρεμένος με τη Φανή Πετρόχειλου και έχω δυο γιούς, τον Βασίλη 19 ετών, φοιτητή Πανεπιστημίου Πελ/σου και τον Γιώργο 13 ετών.—————————————————————

IMG 9156 Copy

Είμαι η Γιάννα (Γιαννούλα) Μπαλή του Ευσταθίου και της Αικατερίνης.

Γεννήθηκα και κατοικώ στο Παλλάντιο Αρκαδίας. 

Μετά τις γυμνασιακές μου σπουδές, φοίτησα στο τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Αθήνας. 

Από το 1997, εργάζομαι ως Κοινωνική Λειτουργός στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και προΐσταμαι του Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας. 

Έχω γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Είμαι πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας. 

Επιστημονικός συνεργάτης της Μονάδας Εφηβικής Υγείας της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π. & A. Κυριακού» , με δράση  « εθισμός των εφήβων στο διαδίκτυο καθώς και για τους κινδύνους (αποπλάνηση, επιβλαβές περιεχόμενο, διαδικτυακός εκφοβισμός, παιδοφιλία κλπ) που μπορεί να αντιμετωπίσουν παιδιά και έφηβοι μέσω της ενασχόλησής τους από την ανεξέλεγκτη χρήση του διαδικτύου».

Στο πλαίσιο των Κέντρων Εκπαίδευσης Ενηλίκωντου Υπουργείου Παιδείας, εργάστηκα στην Συμβουλευτική Γονέων, στις Σχολές Γονέων των Δημοτικών Σχολείων Βυτίνας, Τροπαίων και Αγ. Ανδρέα Κυνουρίας και στην Συμβουλευτική παρέμβαση Κρατουμένων των Δικαστικών Φυλακών Τρίπολης. 

Είμαι εκπαιδεύτρια σε προγράμματα εργαζομένων (ΛΑΕΚ). 

Παράλληλα έχω αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση στο Σύνδεσμο Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ) και έχω διατελέσει πρόεδρος και γραμματέας του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ του ΣΚΛΕ στο Τοπικό Τμήμα Αρκαδίας – Λακωνίας από το 1998 έως και σήμερα. 

Επίσης έχω συμμετάσχει στη διοργάνωση σχετικών συνεδρίων και δράσεων στην τοπική κοινωνία με αντικείμενο την ανάπτυξη της κοινωνικής πολιτικής.

Είμαι γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλλαντίου.

Με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολούμαι από το 2014 ως υποψήφια ∆ηµοτική Σύμβουλος, με την παράταξη “Τρίπολη αύριο”,του Κώστα Τζιούμη.—————————————————————

IMG 9154 Copy

Είμαι ο Χρήστος Χατζόπουλος γεννήθηκα στην Τρίπολη, όπου διαμένω μέχρι και σήμερα.

Αποφοίτηςα από το 2ο Γενικό Λύκειο Τρίπολης. Είμαι εκλεγμένο μέλος με την παράταξη «Τρίπολη Αύριο» και τον Κων/νο Τζιούμη στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης, είμαι μέλος της Διαχειριστικής Επιτροπής του Μαλλιαροπουλείου Κληροδοτήματος και Αντιπρόεδρος του συλλόγου των Προέδρων του Δήμου Τρίπολης.

Υπήρξα επί 18 έτη ποδοσφαιριστής του «Αστέρα Τρίπολης» και του «Παναρκαδικού Α.Ο.Τρίπολης».

Διατηρούσα επί 15 έτη κατάστημα παιχνιδιών στο κέντρο της πόλης και τώρα εργάζομαι ως υπάλληλος υποδοχής στο ξενοδοχείο «TRIPOLICITYHOTEL».

Είμαι παντρεμένος και έχω τρία παιδιά, τον Βασίλη, τον Γιώργο και τον Αδριανό.  —————————————————————

IMG 9157 Copy

 Είμαι η Γεωργία Αναστασιάδη( Γιούλα). Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Τρίπολη Αρκαδίας. Είμαι απόφοιτη του ΕΠΑ.Λ Τρίπολης.

Το επάγγελμά μου είναι ασφαλιστικός πράκτορας.

Ασχολούμαι με τα κοινά του τόπου μας, ως μέλος του Δ.Σ του Ν.Π.Δ.Δ. Τρίπολης και ως μέλος της υποστηρικτικής ομάδας του ΚΑΠΗ του δήμου Τρίπολης.

Είμαι παντρεμένη από το 1988 με τον Κων/νο Τσαρούχη, ελεύθερο επαγγελματία και έχουμε αποκτήσει έναν γιο και μία κόρη.

Προηγούμενο άρθροΟργή ΠΟΕΔΗΝ για το περιστατικό στο Καραμανδάνειο Πατρών
Επόμενο άρθροMπες στο ψηφοδέλτιο του Νίκα και θα σε κάνω βουλευτή, υπουργό και γιατί όχι και πρωθυπουργό…..!!!