Αρχική Περ. Πελοποννήσου Mπες στο ψηφοδέλτιο του Νίκα και θα σε κάνω βουλευτή, υπουργό και...

Mπες στο ψηφοδέλτιο του Νίκα και θα σε κάνω βουλευτή, υπουργό και γιατί όχι και πρωθυπουργό…..!!!

Και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καβγάς που λένε στην πιάτσα. Πέσανε όλοι να κάνουν τον Π.Νίκα με το ζόρι Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με όλους τους δυνατούς και αδύνατους τρόπους. Τραβάει, δεν τραβάει το άλογο εμείς θα το τραβήξουμε και από τα μαλλιά φαίνεται να σκέφτονται εκεί στα κεντρικά και πολυτελή γραφεία της Πειραιώς.

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος από όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας δείχνει να είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου με έναν Παναγιώτη Νίκα να δείχνει να μην μπορεί να κρατήσει τις ισορροπίες ούτε καν μέσα στην Μεσσηνία.

Και έρχεται η Νέα Δημοκρατία που αποτελεί το κόμμα όπου το τάξιμο έχει γίνει εργαλείο άσησης πολιτικής να παίρνει θέση. Ελάτε να μπείτε το ψηφοδέλτιο του Νίκα και εμείς θα σας κάνουμε βουλευτές, και αφού θα γίνουμε κυβέρνηση μετά θα σας κάνουμε υπουργούς. Και ποτέ δεν ξέρεις τι πορεία μπορεί να τραβήξει ένας υπουργός, θα μπορεί αύριο μεθαύριο να γίνει και αρχηγός του κόμματος και γιατί όχι και πρωθυπουργός…. !!!!

Υ.Σ : Στην Κρήτη πάντως λέμε : Κουζουλού και Αγίου μην τάξεις, και αν τάξεις μην ξεχάσεις….. Και επειδή εδώ δεν έχουμε να κάνουμε ούτε με κουζουλούς αλλά ούτε και με Αγίους αλλά με νοήμονες πολιτικούς, να ξέρετε πως το έχουν πιάσει το υπονοούμενο ….!!!

Αυτά για την ώρα αλλά επειδή τρέχει το θέμα θα επανέλθουμε ….!!!!